NAMAZANI ŠPANAC: Golman PSV-a nije ni znao šta ga je snašlo, primio je gol sa protivničke polovine (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 08:52

NAMAZANI ŠPANAC: Golman PSV-a nije ni znao šta ga je snašlo, primio je gol sa protivničke polovine (VIDEO)

Omonija poražena na Kipru od predstavnika Holandije.

Verovatno navijače Crvene zvezde još uvek peče neupseh protiv Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je kiparski klub posle prolaska crveno-belih pokazao da je opravdano obezbedio sebi mesto u Evropi.

U prvom kolu Lige Evrope je Omonija remizirala sa PAOK-om 1:1, dok su juče poraženi od PSV Ajndhovena na domaćem terenu sa 1:2, iako su prvi stigli do vođstva fantastičnim golom veterana Đordija Gomeza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je posle jednog faula gostiju sa svoje polovine lobovao golmana gostiju i postigao lep pogodak u 29. minutu.

👀 halfway line!

Jordi Gomez - FA Cup winner with Wigan - and his goal to remember against PSV.

Kemar Roofe has competition in the Europa League.#UEL pic.twitter.com/yNQ131eG7t

— Sacha Pisani (@Sachk0) October 29, 2020

Iako senzacionalan, ni ovaj gol nije pomogao Kipranima da izbegnu poraz od kvalitetnijeg tima, ali se Gomez upisao u konkurenciju za jedan od najlepših golova sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.