NAJZAD SLAVLJE U DOMU ĐOKOVIĆA: Novak i Jelena imaju VELIKI razlog  da otvore šampanjac

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 12:23

NAJZAD SLAVLJE U DOMU ĐOKOVIĆA: Novak i Jelena imaju VELIKI razlog da otvore šampanjac

Godišnjica.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena pre tačno šet godina zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav.

Novak i Jelena su se venčali na Svetom Stefanu, na glamuroznom slavlju u društvu rodbine i prijatelja.

Na dobrom je putu Real Madrid da uzme novu titulu, ali ne sme da se opušta. Večeras (22.00) na Bernabeu stiže Alaves, kec je 1,20, a pobeda domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,80. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Alaves.

Đokovići su sudbonosno "da" izgovorili 10. jula, samo četiri dana pošto je Novak osvojio drugu titulu na Vimbldonu savladavši u finalu Rodžera Federera.

Novak i Jelena su samo nekoliko meseci kasnije postali roditelji, pošto se u oktobru 2014. godine rodio Stefan.

Tri godine kasnije njihova ljubav krunisana je još jednim detetom. Drugog dana septembra 2017. godine rodila se devojčica Tara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.