NAJTRAŽENIJA ROBA U EVROPI: U red za Dušana Vlahovića stali najveći GIGANTI Bundeslige (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 23:15

NAJTRAŽENIJA ROBA U EVROPI: U red za Dušana Vlahovića stali najveći GIGANTI Bundeslige (FOTO)

Svi ga žele.

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović na meti je najvećih klubove Evrope. Ne prođe dan, a da se u najtiražnijim kontinentalnim medijima ne pojavi informacija kako je jedan od velikana sa Starog kontinenta zainteresovan da u jednom od dva predstojeća prelazna roka angažuje nekadašnjeg napadača Partizana.

Madridski Atletiko je letos ostao „kratkih rukava“ u poslednjim satima fudbalske pijace, a kako je krenulo, teško da će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolju priliku da realizuje dolazak jednog od najtalentovanijih napadača Evrope.

Jer, u red su stali Juventus, Barselona, PSŽ, i poslednji u nizu, nemački velikani Borusija Dortmund i minhenski Bajern.

¿POSIBLE SUCESOR DE LEWANDOWSKI? 🇷🇸

El Bayern y el BVB son dos de los clubes interesados en el delantero de la Fiorentina, Dušan Vlahović. Las reuniones con los representantes del jugador se llevaron a cabo el año pasado y desde entonces se ha mantenido el contacto. pic.twitter.com/PrPCVCukj2

— Noti-Futbol (@NotiFut38033094) October 19, 2021

🚨🟣 El Borussia Dortmund estaría siguiendo con atención a Dusan Vlahovic. Los alemanes lo consideran el sustituto perfecto de Haaland en caso de que vendan al noruego.

[vía @SPORTBILD] pic.twitter.com/8AJRdNKbwH

— ACF Fiorentina (@Sp_Fiorentina) October 19, 2021

Kako prenosi „Skaj“, Milioneri“ i Bavarci su još prošle godine održali sastanke sa Vlahovićevim predstavnicima i od tada s njima održavaju kontakt. A kako je nedavno i definitivno postalo jasno da Srbin neće produžiti ugovor s Fjorentinom, koji ističe 2023. godine, stvorio se prostor da se priča konkretizuje.

Ovom informacijom samo su se potvrdile spekulacije iz nekoliko izvora širom Evrope, koji su izveštavali da bi, pre svih, Bajern mogao da krene po Vlahovića, pogotovo u slučaju da se ispostave tačnim vesti o zainteresovanosti Liverpula i PSŽ za fenomenalnog poljskog napadača Roberta Levandovskog, koji je, navodno, u ovom trenutku veoma nezadovoljan činjenicom da iz Bajerna ne dobija nikakve signale oko početka pregovora o produžetku saradnje, koja ističe za manje od dve godine.

Ukoliko se desi i da Levandovski stavi paraf na novi ugovor s minhenskim velikanom, neće se mnogo promeniti Vlahovićeva pozicija, jer Bajern svakako traži napadača koji bi u budućnosti trebalo da zauzem mesto legendarnog Poljaka, čiji bi eventualni ostanak na „Alijanc areni“ mogao da bude i znatna olakšavajuća okolnost za Srbina, koji bi tako dobio vreme za privikavanje i dodatno stasavanje uz jednog od najboljih napadača u poslednjoj deceniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.