NAJSMEŠNIJI VAR PENAL IKADA: Golman krenuo da ispuca loptu, a onda je sudija pokazao na belu tačku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 14:32

NAJSMEŠNIJI VAR PENAL IKADA: Golman krenuo da ispuca loptu, a onda je sudija pokazao na belu tačku (VIDEO)

Neverovatno kako se sve dogodilo.

VAR nekome može da bude majka, nekome maćeha, ali ono što se desilo u Rumuniji zbilja spada u rubriku “verovali ili ne”.

Na utakmcii između Farula i Univerzitatee iz Krajove sudija Andrej Kivulete dosudio je penal za domaćina posle pregleda TV snimka nakon vrlo bizarne situacije u kaznenom prostoru gostujućeg tima.

Šta se zapravo dogodilo? Kada je golman tima iz Krajove u trku krenuo da ispuca loptu naleteo je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protivničkog fudbalera koji se povlačio iz šesnaesterca i nehotice ga oborio. Međutm, VAR je bio nemilosrdan – bio je to kazneni udarac.

🇷🇴VAR in Romania gave possibly the most ridiculous penalty ever to Farul against Universitatea Craiova.pic.twitter.com/ycCIyoBSj8

— Sam Street (@samstreetwrites) February 7, 2023

Farul je prihvatio poklon, poveo sa 2:0 i na kraju osvojio tri boda trijumfom 2:1. Ovom pobedom tim iz Konstance je preuzeo lidersko mesto na tabeli rumunskog šampionata sa bodom više od Kluža.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.