NAJLAKŠE GOSTOVANJE: Novi Pazar bez OPTEREĆENJA dolazi u Humsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 15:11

NAJLAKŠE GOSTOVANJE: Novi Pazar bez OPTEREĆENJA dolazi u Humsku

Utakmica se igra u nedelju od 15:45.

Trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je da predstojeće gostovanje Partizanu, u okviru 19. kola Super lige Srbije, dolazi u nezgodnom trenutku za njegovu ekipu.

- Imali smo veliku potrošnju u prethodnom periodu, a idemo protivniku koji igra najbolje i kontinuirano drži visok nivo forme. To govori i pozicija na tabeli. Izuzetno poštujem kolegu Aleksandra Stanojevića, njegov stručni štab i igrače - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Radojičić.

On je dodao da ga brinu povrede Mirze Delimedjca, Almira Aganspahića, Bojana Čečarića, Nemanje Kojčića, Dejana Paradjine, Farisa Handžića i Miloša Kalezića, kojem predstoji višemesečna pauza.

Partizan je lider prvenstva sa 50 bodova, dok je Novi Pazar na pretposlednjem, 15. mestu sa 15 osvojenih bodova.

- Stvarno, ne znam koji će biti rezultat. Postavili smo neke lestvice ispod kojih se ne može, po pitanju igre i pristupa. Partizanu se ne preti, ali gledamo da ostvarimo naš cilj. Uradićemo sve što je u našoj moći da skupo prodamo kožu - naveo je Radojičić.

- Nadam se sportskoj i viteškoj borbi sa najboljim timom u Srbiji. Ovo je i najlakša utakmica jer ćemo igrati bez opterećenja. Naše je legitimno pravo da pokušamo da ostvarimo bolji rezultat od onog koji javnost očekuje - dodao je on.

Partizan i Novi Pazar igraju u nedelju od 15.45 na stadionu u Humskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.