NAJEŽIĆETE SE Udovica Kobija Brajanta prisetila se jednog dirljivog trenutka iz njihovog braka: Bio je TOLIKO ROMANTIČAN...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 19:10

NAJEŽIĆETE SE Udovica Kobija Brajanta prisetila se jednog dirljivog trenutka iz njihovog braka: Bio je TOLIKO ROMANTIČAN...

Iznenađivao ju je poklonima.

- Volim te, bebo moja. Ponašla sam ovu prekrasnu haljinu koju mi je Kobi davno poklonio. Neću lagati, sećanja su mi se vratila. Bio je toliko romantičan. Još mi pokazuje da me voli, s neba. Volim te zauvek, bu- bu - napisala je Vanesa Brajant nedavno na Instagramu otkrivši sjajan poklon kojim ju je pokojni suprug iznenadio.

U pitanju je bila haljina koju je Keri Bredšo nosila u finalnoj epizodi serije "Seks i grad".

- Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gospodin Zverka dobije Keri nazad. Paris. Nedostaje mi moj bu-bu i moja slatka devojka. Tako je Lepo što sam danas našla ovu haljinu. Postavio si granicu toliko visoko. Nema ljubavi bez stvarne ljubavi - dodala je Vanesa Brajant koja je na komemoraciji u čast supruga i ćerke 24. februara u Stejpls centru u Los Anđelesu otkrila da joj je suprug poklonio i čuvenu plavu haljinu iz kultne scene filma "Beležnica" koju je Eli odnosno glumica Rejčel Mekadams nosila dok se na kiši ljubila sa Noom (Rajan Gosling).

Kobi Brajant stradao je 26. januara ove godine u padu helikoptera u Los Anđelesu. U nesreći je poginula i njegova i Vanesina ćerka Đijana Brajant i još sedmoro osoba.

Vanesa koja je u braku sa slavnim košarkašem dobila i ćerke Kapri, Bjanku i Nataliju tužila je kompanije vlasnike helikoptera u kojem su bili njen suprug, ćerka i ostale žrtve tvrdeći da su one odgovorne za pad letilice. Kompanije su na tužbu uzvratile saopštenjem u kojem tvrde da nastradali snose odgovornost što su pristali na let po nepovoljnim vremenskim uslovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.