NAJAVILI SU DOLAZAK: UEFA stiže u Humsku! Evo i zbog čega! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVILI SU DOLAZAK: UEFA stiže u Humsku! Evo i zbog čega! (FOTO)

(Ne)očekivana poseta.

Posle odluke UEFA da kazni Partizan sa 44.000 evra, zbog paljenja baklji, bacanja predmeta na teren i zakrčenja prolaza na tribinama, čelnici evropske Kuće fudbala najavili su i dolazak na stadion u Humskoj!

GROM IZ VEDRA NEBA! Partizan NEOČEKIVANO ostao bez trenera! (FOTO)

MILOŠEVIĆ SE OGLASIO ZBOG SPORNOG GOLA U DERBIJU: Njegovom izjavom niko neće biti zadovoljan (FOTO)

SOKOLOVI ČEKAJU ORLOVE: Crnogorci desetkovani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Podgorici (FOTO)

Razlog nisu radovi na stadionu, koji su najavljeni u rekonstrukciji Partizanovog objekta, već redovni motoring u kome UEFA provera učinak crno-belih: poslovanje, servisiranje obaveza prema državi, radnoj zajednici, igračima...

Slično je bilo i u martu, kada je Partizan bio na važnom ispitu, gde mu se odlučivalo o dobijanju evro-licence. Tada je Parni valjak bez problema prošao ovaj ispit, ali su morali da uplate 2.500.000 evra zbog nagomilanog plaćanja poreskog duga, nastalog tokom vladavine prethodnog rukovodstva.

Pojedini fudbaleri tada su izašli u susret crno-belima i potpisali reprogram duga, a među onima koji to redovno čini je kapiten Saša Ilić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.