Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2020, 08:41

NAJAVA DANA (utorak, 21. jul): Rosoneri startuju Evropu, PSŽ se razgibava sa Seltikom, pa sve ostalo

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas

VOTFORD – MAN. SITI, 19.00

(Fudbal, Engleska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Građanima je potrebno da ućutkaju kritičare posle eliminacije iz FA kupa. Votfordu da do kraja prvenstva sačuva trenutnu poziciju koja je trenutno tik iznad zone ispadanja. Međutim, ovo nije prilika za to. Dovoljno je da se prisetimo septembarskog duela na Etihadu koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gvardiolin tim dobio sa 8:0.

ASTON VILA – ARSENAL, 12.15

(Fudbal, Engleska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Arsenal puca od samopouzdanja. Izbacio je Mančester Siti iz FA kupa i to samo nekoliko dana pošto je savladao Liverpul u prvenstvu i tako postao jedina ekipa kojoj je to ove sezone pošlo za nogom. Trenutno je deseti i svim silama pokušaće da se nađe na mestu koje vodi u Evropu od kojeg ga dva kola pre kraja deli pet bodova. Aston Vila je na pragu ispadanja, a sve i da dobije ovaj meč, kao i onaj sa Vest Hemom u poslednjem kolu opet stvari zavise i od Bornmuta s kojim deli isti broj bodova pri dnu tabele. Prethodnih sedam duela pripalo je Topdžijama, a Aston Vila je protiv njih na ovom stadionu poslednji put slavila 1998.

ATALANTA – BOLONJA, 19.30

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sa dva remija na poslednje tri utakmice Atalanta je pala na treće mesto tabele gde je devet bodova deli od vodećeg Juventusa. Ekipa Siniše Mihajlovića je u prošlom kolu pretrpela jedan od najtežih poraza u sezoni pošto je izgubila od Milana sa 5:1, međutim nalazi se tačno na sredini tabele i u ovaj duel ulazi bez ikakvog pritiska. Naravno, domaćin je favorit, a golovi na obe strane su ovde sasvim izvesni.

SASUOLO – MILAN, 21.45

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U nastavku sezone Rosoneri igraju fantastično. Njihov cilj je mesto koje vodi u Ligu Evrope a njega trenutno zauzima Napoli s kojim dele isti broj bodova. Sasuolo takođe igra dobro, međutim daleko je od Evrope i samim tim dočekuje ovaj duel uz manjak motivacije. To ipak ne znači da će Neroverdi spustiti gard i pored toga što su ovog protivnika poslednji put dobili pre četiri godine.

SPORTING – SETUBAL, 20.00

(Fudbal, Portugalija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Lavovi moraju da sačuvaju treće mesto koje garantuje Ligu Evrope, a na koje pretenduje i Braga koja zaostaje samo dva boda. Srećom po njih dočekuju jedan od najlošijih timova u Primeiri. Setubal je pretposlednji na tabeli sa šest uzastopnih poraza i ukupno 14 mečeva bez trijumfa. Sporting je neporažen na 12 od 13 prethodnih međusobnih duela, a od 2003. Setubal je samo jednom slavio u Lisabonu.

AVES – BENFIKA, 22.15

(Fudbal, Portugalija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Aves je zakovan za dno, pada u niži rang, pa shodno tome i ne očekuje ništa od susreta s Benfikom koja je na minus osam bodova u odnosu na Porto posle 32 odigrane utakmice. Dakle, sve je gotovo, rešeno, tako da će Benfika tek prestiža radi krenuti ka novoj pobedi, nalik onoj iz januara kada je poslednja utakmica para okončana sa 2:1.

PSŽ – SELTIK, 19.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sparingovao je nedavno PSŽ-u Vasland Beveren, pa je ispalo 7:0… Znamo da su momci iz Pariza sposobni za visoke pobede, a videćemo kako će se snaći sa Seltikom koji je pre ovog meča sa Nicom odigrao za 1:1, a zatim izgubio od Liona sa 2:1. Inače, Škoti su u grupnoj fazi Lige šampiona odigrali dve utakmice sa PSŽ-om pre tri godine. Oba puta je slavio francuski tim sa 5+ ishodima. Budući da PSŽ i u poslednje vreme dobija utakmice visokim rezultatima, i sada treba razmisliti o tipovanju na golove.

SIDNEJ – NJUKASL DŽETS, 11.30

(Fudbal, Australija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sidneju u Australiji ravnog nema, a drugoplasirani Melburn za njima kaska čak 11 bodova. Istina, imaju oni jedan poraz i dva X ishoda sa poslednjih pet mečeva, ali Njukasl Džets je ipak znatno slabiji rival. Dovoljno je da kažemo da je učinak gostujućeg tima do ovog momenta duplo lošiji, ali i da ih je Sidnej prethodni put savladao sa 1:2.

RANHAJM – TROMSO, 19.00

(Fudbal, Norveška 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prva tri kola oba tima su rešila bez greške. Ranhajm je ostvario gol razliku od 11:5, dok Tromso beleži 4:0. Dakle, ovo će biti susret nemilosrdnog napada sa ekipom čelične odbrane. Ipak, Tromso na svojoj strani ima tradiciju s obzirom da je dobio poslednjih pet međusobnih okršaja. Visoki ishodi nisu retkost na ovom paru, a poslednji put Ranhajm je izgubio sa 4:2.

HAPOEL T.A. – MAKABI T.A, 20.00

(Košarka, Izrael 1, plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Reč je o drugom četvrtfinalnom susretu izraelskog plej-ofa. Prvi meč dobio je Makabi sa 67:66, što dokazuje teskobu, pa i neizvesnost koja je sreću po ko zna koji put skrenula na Makabijevu vodenicu. Hapoel zaista ima kompleks od gradskog rivala, pa treba videti može li i koliko da uzvrati. Zato treba očekivati tvrdu utakmicu, ali i razmisliti o tipovanju na broj koševa, preko ili ispod ponuđenih margina.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (sreda, 22. jul): Crveni đavoli muče Čekićare... Uzbudljivo i na Enfildu, Seriji A i u Sloveniji

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2020, 08:24

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas..MANČESTER JUNAJTED – VEST HEM, 19.00..(Fudbal, Engleska 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Crveni đavoli su obezbedili kvalifikaciono mesto za Ligu Evrope, međutim potrebno im je četiri boda u preostale dve utakmice kako bi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.