Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2020, 08:24

NAJAVA DANA (sreda, 22. jul): Crveni đavoli muče Čekićare... Uzbudljivo i na Enfildu, Seriji A i u Sloveniji

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas

MANČESTER JUNAJTED – VEST HEM, 19.00

(Fudbal, Engleska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Crveni đavoli su obezbedili kvalifikaciono mesto za Ligu Evrope, međutim potrebno im je četiri boda u preostale dve utakmice kako bi se našli među prva četiri koja vode u Ligu šampiona. Čekićarima je s druge strane neophodan bod iz poslednje dve utakmice kako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi opstali. Od osam prethodnih gostovanja izgubili su šest, dok je Mančester od sedam poslednjih mečeva na Old Trafordu dobio šest. Na njemu su poslednji put izgubili od Vest Hema 2007.

LIVERPUL – ČELSI, 21.15

(Fudbal, Engleska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle eliminacije Mančester Junajteda iz FA kupa Čelsi je pun samopouzdanja, međutim još uvek nije osigurao mesto među prva četiri tima i sigurnu kartu za Evropu. Potrebna im je još jedna pobeda iz preostale dve utakmice koja pored ove uključuje i duel sa Vulvsima. Dolaze na Enfild teško osvojivu tvrđavu na kojoj će Redse poslednji put predvoditi Jirgen Klop. Liverpul na njemu ove sezone nijednom nije poražen. Dakle, očekuje nas žestoka borba verovatno uz golove na obe strane.

PARMA – NAPOLI, 19.30

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Poraz od Sampdorije u prošlom kolu za Parmu koja je na sredini tabele bio je šesti na prethodnih sedam utakmica. Napoli je ove sezone od 17 gostovanja izgubio samo četiri, a od deset prethodnih utakmica izgubio je samo jednu. Od mesta koje vodi u Ligu Evrope deli ga dva boda. Početkom februara na istom ovom terenu Napoli je slavio sa ubedljivih 4:0, a svakako je bliži pobedi i ovog puta.

INTER – FJORENTINA, 21.45

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Vodeći Juventus trenutno ima osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Inter kojeg u stopu prati Atalanta uz bod manje. Nerazuri su od 17 utakmica na San Siru izgubili samo dve, uz samo 17 primljenih golova. Fjorentina je od ukupno 16 gostovanja dobila šest i isto toliko izgubila. Prethodni duel krajem januara u okviru Kupa Italije pripao je Interu (2:1), a tri od poslednjih pet završeno je nerešenim rezultatom.

SAMPDORIJA – ĐENOVA, 21.45

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sampdorija je u seriji od tri vezane pobede uz jedan poraz na poslednjih šest mečeva, takođe dobila je i tri od prethodna četiri kod kuće i nalazi se na 13 mestu tabele. Đenova se bori za opstanak, a iako je nedavno kod kuće dobila Leće i SPAL timove koji su u zoni ispadanja, njen problem su utakmice na strani, tačnije samo dve pobede na ukupno 17 gostovanja. Sampdoriju nije dobila u sedam prethodnih odmeravanja, a u prethodna dva nije uspela ni da joj zatrese mrežu.

SPAL – ROMA, 21.45

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Vučica brani petu poziciju od Napolija i Milana koji je trenutno ispod evropske crte. Nije to smrtna presuda za SPAL, jer on je već prežaljen, a klub načisto da će sledeće godine igrati u Seriji B. Zbog toga Roma ide na sigurnu pobedu protiv kluba koji serijski gubi, a Roma ga je poslednji put savladala sa 3:2. Budući da je SPAL u seriji visokih poraza, naredni je svakako realan.

CELJE – OLIMPIJA LJUBLJANA, 20.45

(Fudbal, Slovenija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Poslednje kolo, a titular na talonu. Da li će nakon devet godina strahovlade Olimpije i Maribora, klub stacioniran van dva najveća grada Slovenije postati prvak? Celju treba da ne izgubi, pa da prisvoji prvu titulu u dugoj, ali ne tako blistavoj istoriji kluba koji je životario van velike scene u jugoslovenskoj eri fudbala. To što Zmajevi nisu dobijali na poslednja tri meča, Grofovima uliva nadu, na šta treba dodati da je Celje slavilo minimalcem na poslednjem, junskom gostovanju u Ljubljani.

LIDS – ČARLTON, 20.30

(Fudbal, Engleska 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Čarltonu su bodovi život, a Lidsu, već uknjiženom za premijerligaški protokol, uz titulu Čempionšipa tek 28. recka u ovogodišnjem skoru. Čarltonu če biti teško, jer Luton kao i on ima 48 bodova, a Barnsli 46. Strah od pada u trećeligaški karavan za njih je osnovan, jer protivnik je najbolji tim Čempionšipa koji statistički gledano ima problem s njima. Sve bi dao Čarlton da ponovi minimalnu pobedu iz septembra prošle godine na poslednjem meču para.

VIGAN – FULAM, 20.30

(Fudbal, Engleska 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fulam na poslednjih šest mečeva samo jednom nije tresao mrežu protivnika, Aleksandar Mitrović je ponovo oran, a klubu za prodor na drugo mesto koje vodi u elitu treba još nešto. Naime, trebaju mu podbačaji Brentforda i VBA, što Viganu ne olakšava posao. Naime, postoji šansa da Savez ovom klubu oduzme 12 bodova zbog proglašenja stečaja, pa će „srča i lom“ biti na terenu u poslednjem kolu Čempionšipa. Fulam je svakako favorit, uz napomenu da je u septembru prošle godine savladao Vigan sa 2:0.

SEPSI - FCSB, 19.30

(Kup Rumunije, finale)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pre svega, FCSB je posle pandemijske pauze zaigrao u očajnoj formi. Naime, tim iz Bukurešta u doigravanju prvenstva nikog nije pobedio na čak pet utakmica, pa ipak, u Kupu Rumunije glatko je eliminisao sugrađane iz Dinama bez primljenog gola na obe utakmice. Sepsi je dvostrukom pobedom, od 5:1 i 3:0, eliminisao Poli Jaši u prethodnoj rundi. Iako ima mnogo problema u klubu, FCSB ima ulogu favorita. Na trofej u ovom takmičenju prestonički klub čeka pet godina, a izgoreće na terenu ne bi li ga se ponovo domogao.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.