Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2020, 08:19

NAJAVA DANA (petak, 14. avgust): Finale pre finala uz Barsu i Bajern, zatim Zvezdin doček Golubova, pa sve ostalo

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas...

BARSELONA – BAJERN, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Definitivno finale pre finala. Sudar dva giganta u koji Barsa ulazi pošto je eliminisala Napoli ukupnim rezultatom 4:2, dok su Bavarci pregazili Čelsi takođe u dvomeču sa 7:1. Interesantan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << podatak je da su Katalonci izgubili više utakmica od Bajerna u Ligi šampiona nego od bilo kog drugog tima. Od osam odigranih u ovom takmičenju pet je dobio Bajern, uz jedan remi i dve pobede za Špance.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK SUBOTICA, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tipujemo na spektakl, odnosno na jak meč, pošto na Marakanu stižu subotički Golubovi koji su prva tri kola rešili u svoju korist, a usput ostvarili i gol razliku od 10:2. Ekipa Dejana Stankovića dala je devet, a nije do sada primila nijedan gol. To su sve preduslovi za jaku utakmicu, mada Spartak tradicionalno ne može ništa Zvezdi. Na ovom paru 3+ igra je standard još od početka 2018. godine, a u prošla tri navrata dolazilo je čak GG4+. Svakako očekujemo da se i ovog puta ekipa Vladimira Gaćinovića nadigrava s favorizovanim domaćinom.

PERUĐA – PESKARA, 21.00

(Fudbal, Italija 2, plej-aut, finale)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prvi finalni meč pripao je Peskari koja je slavila sa 2:1. Dakle, nije sve izgubljeno za Peruđu koja je dobijala utakmice ovog para u poslednja tri navrata kada je igrala u svojstvu domaćina. Inače, Peskara je u prvom meču bila nešto konkretnija, makar što se tiče statistike, pa od Peruđe treba očekivati da sada krene agresivnije.

MUSKRON – MEHELEN, 19.00

(Fudbal, Belgija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Obe ekipe sezonu su započele remijem. Muskron je igrao 1:1 sa Antverpenom na gostovanju, dok je Mehelen kod kuće podelio bodove sa Anderlehtom i to nakon zaostatka od dva gola (2:2). Na ovom stadionu Mehelen nikada nije izgubio, a svih pet odmeravanja ovde završena su uz tip GG3+.

LUDOGOREC – SLAVIJA SOFIJA, 19.00

(Fudbal, Bugarska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaći Ludogorec doživeo je težak poraz od Boteva u prvom kolu, a pre toga Lokomotiva Plovdiv savladala ga je u finalu Superkupa Bugarske. To znači da je Ludogorec poprilično psihički osakaćen, što može da iskoristi Slavija iz Sofije koja je u prvom kolu remizirala sa Černim Morem. Inače, baš oni su u junu dobili Ludogorec sa 3:1, pa bi i sada želeli da ponove uspeh.

DUNDALK – VOTERFORD, 18.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dundalk je pao na treće mesto pošto je ispustio bodove na tri od četiri poslednja prvenstvena meča. Voterford je peti i posle dve vezane pobede na strani uz solidnu dozu samopouzdanja dolazi na ovaj stadion. Međutim, teško da će mu to pomoći s obzirom da na Orijel Parku nije postigao nijedan gol još od 2017. od kada je šest puta gostovao ovde. Njihov susret u okviru Kupa odigran pre tri dana Dundalk je dobio sa 1:0.

SPARTAK MOSKVA – AHMAT GROZNI, 19.00

(Fudbal, Rusija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Spartak je u prvom kolu remizirao sa Sočijem (2:2), a ove godine samo dva puta gubio je kod kuće. Ahmat je takođe igrao nerešeno na gostovanju Arsenalu (0:0), a na dve utakmice pre toga primio je sedam golova bez ijednog postignutog. Spartak je dobio tri prethodna odmeravanja, svaki put uz tri postignuta gola.

ŽARKOVO – JAGODINA, 17.00

(Fudbal, Srbija 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Žarkovo je prošlu PLS sezonu završilo na 10. mestu, umelo je da pripreti, ali i da kiksne. Svakako, sada je red da se vidi šta su naučili iz svega na otvarajućem meču s Jagodinom, nekadašnjim članom srpske elite koja se ponovo nalazi u vodama prve dve lige u zemlji. Nezahvalno je prognozirati ishod, ali svakako stoji da se očekuje otvorena utakmica. Naime Jagodina je, kao i Dubočica u istočnoj sprskoligaškoj grupi prošle sezone dokazala da nije za potcenjivanje, ali ni za precenjivanje. Tek sada ćemo videti kakvi su zapravo novi Jagodinci.

ALAŠKERT – ARARAT JERMENIJA, 15.30

(Fudbal, Jermenija 1)

Ararat je osvojio Jermeniju prohujale sezone, dok ni Alaškert koji je zauzeo treće mesto nije za zanemarivanje, pošto je svega pet bodova bio tanji. Inače, ovaj par poslednji put sreo se početkom prošlog meseca. Pratili smo zatvorenu utakmicu, bez golova, ali sa puno tenzije i čak dva crvena kartona. Nije isključeno da zbog toga ponovo uzavri krv na obe strane, pa je sve moguće, mada Ararat treba smatrati nešto ubitačnijim.

MARSELJ – ŠTUTGART, 17.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U trenutku prekida Lige 1 Marselj je bio na vicešampionskoj poziciji, a od polovine jula odigrao je pet prijateljskih mečeva uglavnom uspešno. Štutgart će ponovo igrati u Bundesligi, a od završetka takmičenja u Cvajti odigrao je samo jedan kontrolni meč pre nedelju dana. Biće ovo njihovo prvo međusobno odmeravanje u kojem su Francuzi ipak bliži trijumfu.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SUDAR TITANA, FINALE PRE FINALA LIGE ŠAMPIONA: Sve je spremno za duel Barselone i Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona

Izvor: Kurir, 14.Avg.2020

Večeras u 21.00 na teren izlaze fudbaleri Barselone i Bajerna u borbi za polufinale Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.