Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2021, 06:58

NAJAVA DANA (petak, 1. oktobar): Zvezda na Fener, Bilbao na Alaves

Pogledajte koji nas to najzanimljiviji događaji očekuju danas

LANS – REMS, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

beg od Marselja, glavna je misija drugoplasiranon Lansa! Rems će tu biti najverovatnije žrtva, jer sem položaja gostujućeg tima, na plećima tima je i deficit igračkog kadra koji trenutno zbog povreda u minusu ima šest imena. Par na poslednja četiri susreta baštini GG tradiciju, od čega je nerešeno bilo na tri meča, a poslednju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prijateljsku pobedu u julu odneo je Lans.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KALJARI – VENECIJA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Ovo je derbi fenjera, tako da smo uprkos kvota skoro pa sigurni da je nemoguće reći ko je ovde favorit. Prosto, teza o boljem je nemoguća za postavljanjem, a na nama je da kažemo da je Venecija do sada u Serij A uspela da slavi jednom, a da je dala svega četiri gola. Gol razlika Kaljarija iznosi 7:15.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KELN – GROJTER FIRT, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Grojter Firt kao najgori u dosadašnjem toku takmičenja ne očekije ništa dobro u Kelnu. Domaćin želi da se odlepi od sedmog mesta, ali i tri uzastopna susreta na kojima je izvlačio remi ishode. S druge strane od gostujućeg sastava se očekuje stroga defanziva, a mi dodajemo da je Keln 2018. i naredne godine dva susreta para dobijao sa po 4:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ATL. BILBAO – ALAVES, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Alaves je u kanalu, uprkos iznenađenja u proteklom kolu! Ništa pogrdno ne mislimo, jer o timu koji je sakupio samo tri boda iz poslednje pobede nad Atletiko Madridom, ne sme se izvući neki pozitivniji zaključak. Na desetoplasiranom Bilbau je da dokaže da je bolji, iako nije dobijao poslednja dva meča para. Poslednji put u aprilu bilo je 0:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

MEHELEN – STANDARD LIJEŽ, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Sve u svemu, mogao bi ovo biti jedan od mečeva sa podjednakim šansama obe strane. Standard je istini ua volju u negativnoj seriji zbog poraza od Anderlehta i Sint Trojdena, ali to nikako nije znak da je reč o lošem timu. Mehelen će sigurno motivisati pobede u poslednja dva kola. Inače, kladionička statistika uči nas da je na ovom paru izuzetno isplativo tipovanje na veći broj golova.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

STOUK – VBA, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Još je u Čempionšipu ne zna ništa! VBA je prvi sa 22 boda koliko ima i Bornmut, treći je Fulam sa dva boda manje, Koventri ima 19, a Stouk 18 bodova. To ukazuje na izuzetnu zainteresovanost oba sastava za igru na pobedu. Interesantno je reći da je na poslednja tri susreta para dolazila dvojka, od čega je u dva navrata bio bolji VBA, te da je na svim tim mečevima štikliran NG tip.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

LEĆE – MONCA, 20.30

(Fudbal, Italija 2)

Leće igra solidno, bez nervoze i definitivno ima bolje uštelovan sastav od Monce koja je imala malih problema u poslednjih pet kola. Inače, u maju ove gosine polsenji meč para dobila je Monca sa 1:0, dok je ranije kroz dalju istoriju među njima vladala remi tradicija. Ovoga puta očekijemo da Leće bude konkretnije na terenu, mada ne odričemo ni mogućnost da se Monca efikasno odbrani.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

RADNIČKI 1923 – KOLUBARA, 15.00

(Fudbal, Srbija 1)

Prethodne sezone rivali su ostvarili po pobedu, svako na domaćem terenu, a osim činjenice da igra pred svojom publikom, adut Radničkog je i bolja forma na početku aktuelne takmičarske godine. Inače, Radnički se pokazao kao izdašan na GG 3+ tipovanja, pa će razmišljanje o kombinacijama uz konačne ishode i ovoga puta biti glavna tema pri tipovanju na ovaj susret.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

FENERBAHČE – CRVENA ZVEZDA, 19.45

(Košarka, Evroliga)

Težak zadatak je pred Zvezdom, budući da startuje protiv Fenerbahčea koga od ove sezone vodi Aleksandar Đorđević. Fenerbahče nije samo promenio stručni štab. Stigli su Devin Buker, Ismet Akpinar, Marijal Šajok, Pjerija Henri, Metedžan Birsen... Sa njima će u nove akcije krenuti starosedeoci De Kolo, Marko Gudurić, Veseli, Pjer, Mahmutoglu. Beograđani su imali komplikovano leto. Pre svega mislimo na povredu Ognjena Dobrića, ali da ne dužimo. Ovo gostovanje je zbilja preteško za crveno-bele.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

BARSELONA – ALBA BERLIN, 21.00

(Košarka, Evroliga)

Hendikep na španski tim deluje kao najitresantniji tip koji će se birati na ovom meču. Naime, Barselona će biti verovatno najveći favorit dana jer će joj u goste stići Alba. Šarunas Jasikevičijus je zadržao jezgro tima, pa će biti favorit ne samo protiv tima iz Berlina, već i jedan od favorita u čitavoj sezoni.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.