NA RADARU CRVENO-BELIH: Veliko pojačanje iz Engleske, oglasio se i agent: Zvezda je veliki klub (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 15:44

NA RADARU CRVENO-BELIH: Veliko pojačanje iz Engleske, oglasio se i agent: "Zvezda je veliki klub" (VIDEO)

Videćemo kako će se razvijati situacija.

Na radaru Crvene zvezde nalazi se Andraž Šporar – fudbaler lisabonskog Sportinga, koji je sezonu 2021-2022. proveo na pozajmici u engleskom Midlzbrou.

Ovaj napadač visok je 186 centimetara, ima 28 godina, a za reprezentaciju Slovenije odigrao je 39 utakmica i postigao 5 golova.

- Za Andraža ne nedostaje interesovanja sa svih strana, a Crvena zvezda je jedan veliki klub - kaže za Sport klub Šporarov agent Amir >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ruznić.

Ljubljančanin Šporar seniorsku karijeru je započeo u Interbloku, timu iz slovenačke prestonice, a zatim je od 2012. do 2015. nosio dres Olimpije.

Potom je nastupao za švajcarski Bazel, a jedno vreme proveo je i u Arminiji iz Bilefelda kao pozajmljen igrač.

U Slovan iz Bratislave prešao je 2018. godine, a od 2020. je napadač lisabonskog Sportinga.

U 2021. godini bio je u Bragi na pozajmici, a sezonu 2021/2022. proveo je u spomenutom Midlzbrou u engleskom Čempionšipu. Na 35 prvenstvenih utakmica u prošloj sezoni postigao je 8 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.