NA POMOLU TRANSFER KARIJERE: Bajern DOVODI reprezentativca Srbije! Posao im KVARI Zvezdin rival! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA POMOLU TRANSFER KARIJERE: Bajern DOVODI reprezentativca Srbije! Posao im KVARI Zvezdin rival! (FOTO)

Krenuli u akciju.

Sjajne igre u dresu Ajntrahta i pet golova za tim iz Frankfurta protiv Fortune, naglo su podigle vrednost Luki Joviću na evropskom tržištu. Iako je klub sa Majne nedavno nagovestio mogućnost otkupa ugovora od portugalske Benfike, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde mogao bi ubrzo da promeni sredinu.

OTKRIVA KARTE: Krstajić saopštava spisak za mečeve odluke u Ligi nacija (FOTO)

Englez pitao za Šaćirija, Milojević je imao spreman odgovor
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
DAN PRE MEČA: Zvezdina klupa za rezerve promenila izgled! Deluje NIKAD moćnije (FOTO)

Čelnici Ajntrahta najavili su da će oktupiti Srbina po isteku pozajmice, pa će Benfiki pripasti samo 6.000.000 evra, dok je rukovodstvo tima iz Frankfurta već odredilo obeštećenje za Luku od 30.000.000 do 40.000.000 evra.

Taj iznos neće predstavljati problem velikom Bajernu, koji posle slabih rezultata užurbano traži "partnera" Robertu Levandovskom. Trener Niko Kovač na svaki način gleda da sačuva posao, a jedan od načina izlaska iz krize je dovođenje Jovića sa čijim kvalitetima je odlično upoznat, obzirom da ga je trenirao prethodne sezone.

Kako prenosi italijanska "A Bola" i lokalni mediji iz Napulja, u trku se uključio i rival Crvene zvezde iz Lige šampiona. Anćeloti želi Jovića u timu, kako bi rešio golgetersku neefikasnost, međutim, uslov tome je da Srbin nastavi sa partijama koje je pružao do sada.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.