NA MARAKANI ODLUČILI: Zvezda PRODAJE jednog od NAJBOLJIH fudbalera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 15:24

NA MARAKANI ODLUČILI: Zvezda PRODAJE jednog od NAJBOLJIH fudbalera!

Iznenadan potez.

Tokom predstojećeg prelaznog roka očekuju se određene promene na Marakani. Uprava Crvene zvezde izvršiće određene promene u igračkom kadru, a pojedini igrači su već stavljeni na transfer listu.

Kao prioritet, rukovodstvo crveno-belih postavilo je prodaju Ričmonda Boaćija. Iskusni golgeter je na izlaznim vratima Ljutice Bogdana, a ugovor mu ističe naredne zime.

Na stadionu "Rajko Mitić" ne planiraju nastavak saradnje sa povremenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reprezentativcem Gane, a plata Boaćija je 480.000 evra, što je u doba krize veliki udar na klupski budžet.

Još od ranije, Zvezdin napadač je na stolu imao nekoliko ponuda, međutim, dogovor nije postignut. Predviđanja su da će ovoga puta napustiti Marakanu.

Tokom drugog mandata u crveno-belom dresu, Boaći je kuburio sa povredama i nije uspeo da ponovi sjajne partije od prvog puta. Očekivanja nisu ispunjena, pa su na Marakani odlučili da malo oslobode klupski budžet, obzirom da je napadač jedan od najplaćenijih prvotimaca u timu Dejana Stankovića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.