NA MAČVU BEZ BORJANA: Popović najavljuje novi trijumf u Kupu Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA MAČVU BEZ BORJANA: Popović najavljuje novi trijumf u Kupu Srbije

Crveno-beli igraju odloženu utakmicu Kupa Srbije.

Crvena zvezda će protiv Mačve započeti seriju od osam utakmica u 26 dana. Crveno-bele očekuje utakmica osmine finala Kupa Srbije, a golman Zoran Popović veruje da će tim sa “Marakane” uspešno proći kroz “maratonsku trku”.

- U Zvezdi su ciljevi uvek najviši, ove sezone ćemo težiti da osvojimo duplu krunu tako da smo maksimlano koncentrisani na duel sa Mačvom koja nam je ostala dužnik u Kupu Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svesni smo da je kup specifično takmičenje, da su u 90 minuta svakakva iznenađenja moguća. Znamo kvalitet rivala jer smo igrali nedavno sa njima u šampionatu tako da se temeljno pripremamo za meč– kaže Popović.

Golman Zvezde naglašava da su svi svesni težine i izazova u narednom periodu.

-Normalno je da se razmišlja i o Radničkom, Bajernu i svemu što nam predstoji, ali baš zbog toga koncentracija je samo na Mačvi. Znamo koliko je opasno da se “preskaču protivnici” i baš zbog toga ulazimo punom snagom u kup utakmici kako bismo pobedom otvorili, svi očekujemo, dobru seriju u finišu polusezone i podigli nivo samopouzdanja i atmosfere.

Popović koristi svaku priliku koju mu pruža šef struke Vladan Milojević, uspešno je odmenio Milana Borjana na pet utakmica, četiri u prvenstvu i u prvom kolu Kupa protiv Trepče i u 450 minuta primio je samo dva gola, protiv Rada i TSC a ostvario stopostotan učinak.

- Zvezda mora da ima tri kvalitetna golmana i naš posao je da uvek budemo spremni da odradimo naš posao maksimalno kvalitetno. Ko god bude između stativa uvren sam da će uspešno odraditi posa  – ističe 31-godišnji čuvar mreže našeg kluba.

Duel crveno-belih i Mačve igra se u sredu od 18 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Barulih, devojka koju povezuju sa Nejmarom.

Which did you like more? Brunette or blonde? 🤔

Објава коју дели Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) дана 5. Окт 2019. у 6:50 PDT

🥰

Објава коју дели Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) дана 2. Сеп 2019. у 9:21 PDT

Објава коју дели Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) дана 27. Сеп 2019. у 8:17 PDT

💜💜💜 @fashionnova

Објава коју дели Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) дана 23. Авг 2019. у 9:01 PDT

What are you waiting for? If you want something, simply go get it 🕊

Објава коју дели Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) дана 18. Сеп 2019. у 3:00 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.