NA BOMBONJERI NIJE MOGLA IGLA DA PADNE: Trening Boke je gledalo 49.000 NAVIJAČA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA BOMBONJERI NIJE MOGLA IGLA DA PADNE: Trening Boke je gledalo 49.000 NAVIJAČA (VIDEO)

U prvom duelu je bilo 2:2.

Fudbaleri River Plate i Boke Juniors odigraće u subotu (21 čas po srednjeevropskom vremenu) revanš finala Kopa Libertadores. Prvi put u istoriji, dva najtrofejnija argentinska kluba sastaće se u okviru jednog takmičenja van domovine, pa je ovaj dvomeč poseban. U prvom duelu, odigranom na "Bombonjeri" bilo je 2:2 (više pročitajte OVDE), a za subotu je zakazan novi, na stadionu Rivera, "Monumentalu".

Uoči velikog duela, ekipa Boke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je trenirala na glavnom terenu, a tribine su bile popunjene u potpunosti. "Bombonjera" prima 49.000 gledalaca i toliko je i bilo navijača Boke.

🔥 This is the #Boca Juniors fans at their teams open training session before the 2nd leg of the #CopaLibertadores final

S C E N E S

(📹 @ESPNFCarg)#JugamosTodos pic.twitter.com/kX6WG5iKdV

— The Sportsman (@TheSportsman) November 22, 2018

Dakle, u subotu ćemo i saznati ko će biti novi šampion Južne Amerike.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.