Muzika za uši Luke Jovića, Zidan menja formaciju, ovakav Real nikada niste videli!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzika za uši Luke Jovića, Zidan menja formaciju, ovakav Real nikada niste videli!

Francuz razmišlja o velikim promenama, kako bi pojačanja dala maksimalan učinak, ali i okupio ekipu oko jednog igrača.

Prema informacijama iz španskih medija, Zidan će probati da promeni formaciju, kako bi dobio maksimum iz novih igrača. Nešto od toga će Francuz probati već protiv Salcburga, a teško možete da se setite kada se Real gledali u 3-5-2 formaciji.

Međutim, Zidan će probati da uigra, Varana, Ramosa i Militaoa, kako bi oslobodio pre svega Marsela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po boku, mada i Karvahal ili Odriozola mogu da bude ofanzivni na drugoj, desnoj strani.

Glavni razlog je Azar, u ovoj formaciji njemu bi bila omogućena uloga igrača koji praktično ima slobodnu rolu, kreće se između centra i kaznenog prostora i stvara individualnim kvalitetom višak u završnici.

U ovoj formaciji, leđa bi mu čuvali Kazemiro i Kros, koji ima prednost u odnosu na Modrića, a u špicu bi bili Jović i Benzema.

Jasno, namera Zidana je da baš naš fudbaler stvori prostor, da i on i Benzema upravo omoguće Azaru da uđe u završnicu, pošto je Belgijanac igrač oko koga će se vrteti tim.

Ovo je Zidanov odgovor na sve manje nade da će stići Pogba, jednostavno, ovom formacijom bi Azaru dopustio slobodu, a Marselu višak metara i manje obaveza u odbrani što je takođe ključno.

Kako smo rekli, za meč sa Red Bul Salcburgom nisu pozvani Džejms Rodrigez i Bejl, iako nisu povređeni, a nema ni Modrića što je samo pojačalo glasine o tome da će otići iz kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.