Muslin je izabrao za Vels, a sigurno vas zanima kako izgleda tim sastavljen od NEPOZVANIH (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin je izabrao za Vels, a sigurno vas zanima kako izgleda tim sastavljen od NEPOZVANIH (FOTO)

Utakmica sa Velšanima zakazana za 11. jun.

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u junu novu kvalifikacionu utakmicu za Mundijal u Rusiji, protiv Velsa. Selektor Slavoljub Muslin objavio je spisak (više pročitajte OVDE), ali se nedugo zatim na Tviteru pojavila i zanimljiva grafika. Na nalogu Serbian Football pojavila se selekcija "nepozvanih". Tu su između ostalih Vanja Milinković-Savić, Dušan Basta, Nemanja Pejčinović, Nemanja Maksimović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sergej Milinković-Savić, Andrija Živković, Adem Ljajić, Nikola Stojiljković...

Naravno, ne bi smeli da se zaborave ni neki drugi igrači, koji nisu na ovoj grafici, ali će se možda naći na nekom sledećem spisku.

The "Not called up" Serbian national team pic.twitter.com/onnOYSDMS0

— Serbian Football (@SerbianFooty) May 19, 2017

Utakmica između Srbije i Velsa igraće se 11. juna na stadionu "Rajko Mitić". Posle petog kola Orlovi se nalaze na prvom mestu kvalifikacione D grupe sa 11 bodova, koliko ima i Republika Irska, ali i četiri više od Velsa i Austrije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.