Murinjova prva velika kupovina biće obavljena u Madridu!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjova prva velika kupovina biće obavljena u Madridu!

Ima smisla.

Stigao je Žoze Murinjo u redove Totenhem Sparsa, nije prošlo ni 12 časova od kako je Poketino dobio otkaz, da je Portugalac dobio posao.

Bilo kako bilo, jasno je da će Sparsi odrešiti kesu već u januaru, kako bi pokušali da spasu tekuću sezonu i izbore plasman u Ligu šampiona, što je bez sumnje prvi cilj u ovom trenutku.

Pisali smo da bi prvo pojačanje trebalo da bude Bruno Fernandeš, portugalski vezista kojeg Murinjo jako ceni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i koji bi mogao da nasledi Kristijana Eriksena.

Sada su se u engleskim medijima pojavile nove informacije.

Naime, Murinjovo prvo veliko pojačanje mogao bi da bude Geret Bejl.

Velšanin je sve bliži odlasku iz Madrida, dugo se priča i piše da je na izlaznim vratima, ali nije bilo adekvatnih ponuda, a onda je letos usledila i povreda Asensija, koja je naterala "Los Blankose" da zadrže Bejla i pored ponude koju je imao iz Kine.

Odlazak u Kinu je još uvek aktuelan, ali je u priči i Mančester junajted, koji već neko vreme prati hitronogo krilo.

Nakon novog ispada sa zastavom, Bejl je praktično potpisao ispisnicu iz Madrida, a Murinjo bi sada to da iskoristi i vrati ga u klub iz kojeg je put španske prestonice i otišao.

Pominjalo se ranije da bi Totenhem mogao da vrati Bejla, ali na pozajmicu, čini se da su se stvari promenile i da je Real nakon poslednjeg ispada veoma rešen da se reši Velšanina, pa se povratak u Severni London čini kao sasvim realna opcija.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.