Murinjov prvi poraz u Junajtedu - kralj transfera ne sme da menja klub još četiri godine!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjov prvi poraz u Junajtedu - kralj transfera ne sme da menja klub još četiri godine!

Transfer guruu Sevilje naloženo da poštuje ugovor koji je potpisao prošlog leta i da nastavi da obavlja funkciju sportskog direktora do 30. juna 2020. godine

Veliki preokret u Sevilji! Sportski direktor Ramon Rodrgiez Verdeho, poznatiji kao Monći, imao je veliku želju da posle 15 godina napusti funkciju iz privatnih razloga, ali je klub sa “Ramon Sančez Pishuana” odlučio da ne usvoji njegov zahtev i osujeti tu nameru.

Tako je transfer guruu Sevilje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << naloženo da poštuje ugovor koji je potpisao prošlog leta i da nastavi da obavlja funkciju sportskog direktora kluba do 30. juna 2020. godine.

Podsetimo, španski mediji objavili su sinoć da iza zahteva Monćija za raskid ugovora stoji namera Žozea Murinja da ga angažuje u Mančester Junajtedu, a pojedini engleski mediji su danas preneli i da je Everton zainteresovan da ga postavi za šefa sportskog sektora.

Ipak, od svega toga neće biti ništa jer je bord direktora Sevilje danas odbio da raskine saradnju, a to je osvjač Lige Evrope objavio i na svom zvaničnom sajtu.

“Monći je na sastanku sa bordom direktora ovog popodneva saopštio želju da napusti Sevilju iz ličnih razloga. Uprava je razmatrala njegov zahtev tokom popodneva i odlučila da zatraži od njega da u potpunosti ispoštuje potpisani ugovor i ostane na funkciji do datuma koji je naznačen u sporazumu. Monći je u potpunosti prihvatio odluku kluba i obećao da će nastaviti da radi svoj posao sa istom posvećenošću kao i do sada, koji su prepoznatljivi znak Sevilje”, saopštili su sa u klubu iz Andaluzije.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.