Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021, 12:02

Murinjo u ulozi novinara: Koliko puta je Totenhem dobio u gostima pre mene, a koliko sa mnom?

Portugalac opet briljira

Stalno to radi. I uspeva. Vlada situacijom. Posebno kad pobeđuje, pa je tako Žoze Murinjo iskoristio dobro raspoloženje posle najnovije pobede Totenhema da potkači novinare koje smatra negativno nastrojenim prema njegovom timu.

U ovom slučaju, reprtera BT sporta, koji je Portugalca posle trijumfa nad Fulamom podsetio da su minimalac na Kraven kotidžu i nedeljnih 4:0 nad Barnlijem prve dve vezane pobede Pevaca još od novmebra. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Samo znate za negativne podatke. Svi statistički parametri te vrste su vam poznati. Zato vas izazivam: znate li koliko je utakmica Totenhem dobio na gostovanjima u sezoni pre nego što sam ja stigao? I, znate li koliko puta je smo dobili sa mnom na klupi. Ne znate odgovor? Mogu li onda da idem“, cinično je govorio Murinjo.

Ne slučajno. Posebni dobro zna šta i kad bi trebalo pustiti u etar. Ovoga puta mu brojevi idu u prilog, jer je u završnih 12 meseci mandata Maurisija Poketina Totenhem slavio samo četiri puta u Premijer ligi van Vajt Hart Lejna, dok je Žoze tu broju duplirao: osam trijumfa na strani za godinu i tri meseca. Trenutno je njegov tim osmi na tabeli, pet koraka iza gradskog rivala Čelsija, koji drži poslednju ulaznicu za Ligu šampiona naredne sezone.

Neću da kažem da se takmičimo za četvrto mesto. Samo kažem da se takmičimo da dobijemo narednu utakmicu. U tom pravcu se krećemo, a posle toga nas interesuje Liga Evrope. Nokaut je faza, želimo plasman u četvrtfinale. Naravno da dobri rezultati pomažu. Ljudi se smenju na različite načine, pustite nas da vidimo šta možemo da uradimo“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Protiv Fulama je bilo samo 1:0, a moglo je 3:0. Mada, imao je i domaćin prilike za izjednačenje, zbog čega trener Totenhema posebno hvali golmana Iga Lorisa.

Bila je teška utakmica. Fulam je igrao baš dobro. Ne postiže mnogo golova, ali ih i ne prima. Imali smo prilike da rešimo meč ranije. Nismo u tome uspeli i onda je utakmica postala veoma slična onima koje smo ranije igrali. Srećom, Igo Loris je najbolji francuski golman i sa nekoliko odličnih odbrana je to pokazao“, zaključio je Žoze Murinjo.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.