Murinjo stigao po štopera, Konte će sa dva pojačanja imati tim za Skudeto?

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2020, 09:43

Murinjo stigao po štopera, Konte će sa dva pojačanja imati tim za "Skudeto"?

Pregovori počeli, Italijani će teško odoleti, ovo je plan do kraja prelaznog roka, za tim koji može da baci rukavicu Juventusu.

Kako pišu italijanski mediji Stiv Hičen, direktor Totenhema je stigao u Milano.

Dve su teme sa lombardijskim velikanima, jedna je Škrinjar, druga Orije sa Milanom (male su šanse da Afrikanac stigne među Rosonere).

Što se Intera tiče, traže 60 miliona za Slovaka koji je potonuo od kada je Konte stigao, ali Englezi nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toliko novca. Pokušaće da spuste cenu, nema ni govora o razmeni za Ndombelea, jer Interu sada Francuz nije potreban.

Njihova meta je Kante, Konte planira da se oslobodi Škrinjara, Vesina koga želi Napoli i Kandreve koji još nije odgovorio na ponudu Sampdorije.

Vesino košta 18 miliona, to je otkupna cena koju traži Marota, Napoli nudi 10, nakon jednogodišnje pozamjmice. Videćemo hoće li Inter smanjiti apetite, čekaju ponude i za Brozovića.

Čelsi za Kantea traži 60 miliona evra, plata Francuza je ogromna, ali navodno Konte ga je ubedio da smanji potraživanja. Italijanski trener veruje da bi sa sjajnim vezistom, u paru sa Vidalom odneo prevagu nad Juventusom.

Neka istraživanja su pokazala da bi Inter imao drugi najskuplji vezni red na svetu, a da Juve nije među top 10. Međutim, treba sačekati, to je posao za finiš prelaznog roka...

Ako ode Škrinjar, s obzirom da je Godin pred Kaljarijem, hoće li Konte imati rešenja za štopera?

Naciljao je Nikolu Milenkovića, ali Fiorentina ne odustaje, traže 40 miliona evra. Polovinu toga bi trebalo da plate za Armanda Iza iz Torina, a priča se da bi Konte radije Smolinga za koga Junajted i Roma nisu našli dogovor. Jedna varijanta je Toni Ridiger, ali je teško očekivati da Čelsi proda Nemca.

Kako god, pre svih, stiže Mateo Darmijan koji će pojačati konkurenciju na bokovima, a u Interu se nadaju da bi sa Kanteom i još jednim štoperom mogli da završe sjajan prelazni rok.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.