Murinjo puca po šavovima, misterija da li se pojavio na treningu

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo "puca po šavovima", misterija da li se pojavio na treningu

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nalazi se pod velikim pritiskom u "Crvenim đavolima" zbog lošeg starta sezone u Premijer ligi.

Murinjo proživljava možda i najteže dane na "Old Trafordu" posle poraza od Totenhema rezultatom 3:0, zbog čega je Junajted posle tri kola tek na 13. poziciji sa samo tri boda.

"Koji je bio rezultat? 3:0. Šta to znači? Tri-nula", ponovio je Murinjo posle tog meča pokazujući tri prsta.

"To znači i tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Premijer lige. Osvojio sam više Premijer liga nego svih ostalih 19 menadžera zajedno. Poštovanje, poštovanje, tražim poštovanje".

Navijači, ali i uprava kluba su uprkos ubedljivom porazu od "Pevaca" pružili podršku portugalskom stručnjaku, da bi se tokom dana pojavile nove, poprilično oprečne informacije.

Naime, engleski mediji prvo su preneli da se Žoze nije pojavio na jutrošnjem treningu u Karingtonu, da bi se potom ispravili jer je fotografisan kako sedi na zadnjem sedištu automobila koji ga je odvozio iz trening centra Junajteda, iako obično sedi na mestu suvozača.

Ono što je sada jasno jeste da će duel protiv Burnlija za vikend biti možda i presudan za dalji nastavak saradnje.

Murinjo ima ugovor sa Junajtedom do 2020. godine, pa bi u slučaju raskida saradnje dobio obeštećenje.

Ukoliko bi došlo do razlaza, prvi izbor za naslednika bio bi Zinedin Zidan, koji je ovog leta napustio Real Madrid posle trećeg trofeja Lige šampiona u nizu.

Fudbaleri Mančester junajteda gostuju Burnliju u nedelju od 17 sati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.