Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 09:52

Murinjo proziva pred Francusku: Bruno je bio na terenu, ali nije igrao prve dve utakmice

„Nadam se da će se pojaviti protiv Trikolora“, poručio Žoze

Prvak Evrope pred utakmicom „biti il’ ne biti“. Ukoliko Portugalija večeras izgubi od Francuske, teoretski bi moglo da se desi da joj to bude i poslednja na prvenstvu.

Legendarni portugalski trener Žoze Murinjo nije baš oduševljen kako su njegovi zemljaci igrali do sada, a posebno ga je razočarao Bruno Fernandes, kojeg je potkacio uoči meča sa Trikolorima.

Murinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smatra da Portugalija može da pobedi, ali...

Portugalija kada je na najvišem nivou može svakog da pobedi. Ali, potrebno nam je 11 igrača na terenu za to. U prethodne dve utakmice Bruno Fernandes je bio na terenu, ali nije igrao“, počeo je Murinjo.

I nastavio da proziva vezistu Mančester junajteda.

Nadam se da će se Bruno pojaviti na utakmici sa Francuskom, jer je igrač sa neverovatnim potencijalom. Može da asistira, da postigne gol. Može da izbori penal, da pogodi sa bele tačke, da pogoodi iz slobodnog udarca. Ima mnogo toga što može da pruži, ali u realnosti, nismo ga videli u prve dve utakmice“.

Kec na Portugaliju protiv Francuske - 3.20

Vezni red je potpuno zakazao do sada, smatra Žoze.

Portugalija ima trojicu fantastičnih napadača: Bernarda, Ronalda i Žotu. Ali, potreban nam je vezni red iza njih. Bruno do sada nije igrao“, podvukao je Murinjo još jednom.

Fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandes je bio starter na obe utakmice Portugalije na EP, ali je protiv Nemačke zamenjen u 63. minutu. Do sada u njegovoj statistici na šampionatu stoji samo jedan šut na gol.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.