Murinjo pronašao način - Jedan od ove dvojice + novac za Kutinja?!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 20:05

Murinjo pronašao način - Jedan od ove dvojice + novac za Kutinja?!

Da li je ovo ponuda koja svima odgovara?

Totenhem nema novca, a Žoze Murinjo želi pojačanja, da li je ovo rešenje?

Kadena Kope prenela je danas zanimljivu informaciju o Filipeu Kutinju - Barselona želi da reši njegov status, odnosno da ga proda, do 30. juna, kada mora da "ispegla" račune zbog fer pleja.

Totenhem to želi da iskoristi, ali nema novca, pa nudi dvojicu igrača i određeni novac za Kutinjov transfer na Vajt Hart Lejn.

Kako prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovaj izvor, ponuda glasi - Tobi Aldervireld ili Tanguj Ndombele + novac za Kutinja.

Barselona navodno razmatra ovu ponudu, jer joj je potreban i štoper umesto Samjuela Umtitija, ali od ranije je poznato da se Ndombele takođe ranije povezivao sa Kataloncima.

Ne treba zaboraviti da sve vreme i Njukasl pokušava da dovede Kutinja, tako da nas čeka uzbudljiva trka do kraja juna.

Treba dodati i to da istovremeno engleski mediji pišu da je Murinjo promenio mišljenje o Francuzu, te da je Ndombele došao odlično pripremljen posle pauze i da je na trening mečevima bio među najboljima.

Ako na to dodamo i da je Aldervireld nedavno potpisao novi ugovor, onda ova trampa trenutno deluje prilično nerealna, no da sačekamo...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.