Murinjo progovorio o Realu i iznenadio svet! Da li je ovo njegov sledeći korak?

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo progovorio o Realu i iznenadio svet! Da li je ovo njegov sledeći korak?

Portugalac veoma iskren, nagovestio šta će se desiti u budućnosti...

Žoze Murinjo je demantovao da čeka smenu Zidana kako bi se vratio u Real Madrid.

Tokom čitavog leta prenose se vesti da ima dogovor sa Perezom da sačeka i da će on biti naslednik Francuza koji je izgubio poverenje, i zbog rezultata na terenu, ali i van njega, s obzirom na sukobe sa višim ešalonima kluba.

Navodno je Murinjo odbio par francuskih klubova, Romu, Benfiku kako bi sačekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razvoj situacije u Realu.

"Neću natrag u Real, to je isključeno. Imaju dobrog trenera, mnogo je učinio za klub u prošlosti. Ne lažem, stvarno to mislim i nadam se da će se tim izvući iz problema u narednim nedeljama. Zidan je mnogo osvojio sa Realom i zaslužuje i strpljenje i drugačiji odnos", rekao je Portugalac.

Njegovi planovi?

"Odmaram, učim nove stvari. Kao na primer, nemački, za slučaj da mi zatreba u budućnosti", ponovio je Murinjo, koji govori, engleski, španski, italijanski i francuski.

Niko Kovač se verovatno preznojava, mada je pobeda protiv Zvezde smirila strasti. Ipak, stariji igrači, pre svih Miler su nezadovoljni, znate da u Nemačkoj kažu da su treneri Bajerna kao lišće, opadaju tokom Oktober-festa.

No, za sada ipak nema naznaka da Hrvat gubi poverenje.

Što se Reala tiče, ako izuzmemo Murinja, pominje se Alegri, ali je navodno prva meta Florentina Pereza Ćabi Alonso, legenda koja ipak tek počinje trenersku karijeru.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.