Murinjo pokucao na Maminjova vrata, a onda zatražio Srbina!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo pokucao na "Maminjova" vrata, a onda zatražio Srbina!

Totenhem želi još dva pojačanja u veznom redu...

Situacija oko Danija Olma se komplikuje. Bilo je priča da će se vratiti u domovinu, ali za Barsu nije prioritet. Dinamo želi da napuni kasu ove zime, u klubu potvrđuju da je bilo pregovora, ali Milan nema dovoljno novca. Boban je probao da se dogovori sa bivšim klubom, ali 17 miliona evra je premalo, toliko je nudio i RB Lajpcig.

Izgleda da je talentovani Španac bliži PL. Prema inforimacijama iz hrvatskih medija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojavio se Totenhem, sve bi se odigralo po scenariju "Modrić" od pre desetak godina, mada Olma žele i Vulvsi. Tu je ipak problem Mendeš koji nije u najboljim odnosima sa kompanijom koja zastupa Španca.

Osim Olma, Murinjo navodno želi i Luku Jovića na pozajmicu od Reala, veruje da bi on mogao da popuni rupu nastalu povredom Kina, međutim za sada nema odgovora, Zidan želi da zadrži Srbina.

Portugalac želi i zemljaka Bruna Fernandeša, ali za Totenhem je on preskup, Sporting od Junajteda traži ogroman novac, pa je teško verovati da bi odlični vezista za manje pare mogao da sleti u London.

Pominje se i Emre Džan, ali je čini se potreban kreativniji igrač, pošto će Eriksen otići. Posle Žedsona Fernandeša, Murinjo hoće još jednog vezistu i napadača, a čini se da nema rešenja, niti promena u odbrani, odnosno das će nastaviti sa igračima koje ima, a kojih ne može da se oslobodi, poput Rouza, Orijea, Fojta...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.