Murinjo pokazao Pogbi vrata, gazde odredile cenu za De Heu!

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo pokazao Pogbi vrata, gazde odredile cenu za De Heu!

Stvari se brzo odvijaju u Mančesteru, ili bolje rečeno glasine se brzo šire. Problem sa Pogbom postoji, ali čini se da situacija oko golmana više brine Murinja!

Navodno je došlo do svađe na sastanku Murinja i Pogbe, u kancelariji trenera gde je Portugalac pre nekoliko dana vrlo jasno skrenuo pažnju Francuzu da je nezadovoljan ne samo njegovim igrama, već i ponašanjem.

Priča se da je Pogba prošle subote jednostavno javio da je povređen, iako je trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra u kupu. Kao rezultat bio je zakucan za klupu protiv Sevilje, ali je morao da uđe odmah posle povrede Herere.

Bio je jedan od najgorih na terenu. Pre toga, početkom nedelje, svađa je izbila kada je ponovo dovodio u pitanje svoju ulogu u timu i tražio od Murinja da igra bliže golu.

Prema tvrdnjama tabloida, Murinjo ga je isterao iz kancelarije, i mada ga u javnosti brani, insajderi iz kluba tvrde da Pogba više nije automatski prvi izbor i da ga Rajola već pominje u razgovorima sa klubovima širom Evrope, od Pari Sen Žermena do Reala.

Ali, Pogba ne zanima Real, njih zanima De Hea i to ne kriju.

Murinjo ne želi da se odrekne fantastičnog golmana, ali gazde bi da zarade na Špancu koji ima ugovor još par sezona, ali je pod pritiskom da se vrati kući.

Cena je određena, Glejzeri neće pregovarati, ako žele De Heu, Perez i Real će morati da uplate 100 milina funti, odnosno da dupliraju svetski rekord koji je Juventus isplatio za Bufona početkom veka.

Sa druge strane Špancu će biti ponuđen novi ugovor, pa je sve na njemu. Ako zaista Perez plati 120 miliona evra za golmana De Hea može da ide. Junajted takođe neće prihvatiti nikakav kusur u igračima, makar to bili Kros ili Varan koje bi Murinjo rado video u timu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.