Murinjo ostaje bez najvećeg pojačanja zbog pobune u svlačionici? Da li je ovo ishod prelaznog roka za Totenhem?

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 09:10

Murinjo ostaje bez najvećeg pojačanja zbog pobune u svlačionici? Da li je ovo ishod prelaznog roka za Totenhem?

Izgleda da ne žele da rizikuju, novca nema, slobodni agenti i Crnogorac na meti...

Žoze Murinjo se vodio logikom svog predsednika od prošlog leta. Ne želi da razbije svlačionicu, odnosno da podeli igrače, ono na šta je Totenhem uvek računao je zajedništvo u ekipi, tu mislimo i na platni budžet.

Naime, zbog toga Portugalac odustaje od Kutinja, iako nema sumnje da bi mu značio.

Totenhem ima šansu da na pozajmicu, za desetak miliona uzme Brazilca koga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bajern neće otkupiti i za koga nema mesta u Barseloni, ali je njegova plata prevelika.

Bivši fudbaler Liverpula zarađuje oko 11 miliona evra, to bi narušilo verovatno odnose u svlačionici gde jedino kapiten Kejn ima veću platu, dok su ostali daleko.

Zbog toga Murinjo odustaje, videćemo kojim će se metara okrenuti, i dalje želi Stefana Savića iz Atletika, kao i Vilijana iz Čelsija koji je slobodan igrač.

Meta je i Hojberg iz Sautemptona koji svim silama želi u London, a klub preti da će mu oduzeti kapitensku traku. Iz Bornmauta stići će Frejzer koji je takođe slobodni agent, a iz bivšeg kluba, Intera, je Portugalcu ponuđen Vesino. Ali, njemu je potreban desni bek, Vertongen najverovatnije odlazi, videćemo da li mogu da dovedu Menijea iz PSŽ.

U svakom slučaju, moraće u nedostatku novca da budu baš kreativni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.