Murinjo koncizan i samo malo neprijatan

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo koncizan i samo malo neprijatan

Konferencija za medije menadžera Mančester junajteda pred meč protiv Njukasla trajala je tri i po minuta.

Žoze Murinjo priznao je da je aktuelna serija od četiri utakmice bez pobede "neprihvatljiva" za klub veličine Mančester junajteda i da je zato vrlo važno osvojiti tri boda u utakmici 8. kola Premijer lige protiv Njukasla (subota, 18.30).

"Kod kuće imamo samo jedan poraz od početka sezone. Od poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo samo jednu, ali na 'Old Trafordu' imamo tri uzastopna remija. Nismo osetili gorčinu poraza, ali ni radost pobede. Možemo mnogo bolje od pozicije na kojoj smo sada i zato je važno da u subotu probamo da osvojimo tri boda".

Murinjo je izjavio da izuzetno respektuje stratega gostiju Rafaela Beniteza, sa kojim je vodio žestoke bitke još dok su sedeli na klupama Čelsija i Liverpula pre petnaestak godina.

"Njegovi timovi su uvek odlično organizovani i čvrsti kada igraju sa protivnicima iz gornjeg dela tabele. Benitez je majstor da označi protivnikove vrline i pronađe načine da ih osujeti. Ove sezone nisu osvajali bodove protiv favorita, ali su im pravili probleme i gubili 'tesnim' rezultatima. Zato očekujemo težak meč", naveo je Murinjo.

Upitan zbog čega Mančester junajted ove sezone ne funkcioniše dobro, Murinjo je odgovorio:

"Iz više razloga".

Možete li da kažete koji su to razlozi?

"Ne".

"Crveni đavoli" su uoči 8. kola u sredini premijerligaške tabele sa polovičnim učinkom - tri pobede, jedan remi, tri poraza, za ukupno 10 od mogućeg 21 boda. Uz to imaju negativnu gol-razliku 10:12.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.