Murinjo i Pogba - šta se zapravo dešava na Old Trafordu?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo i Pogba - šta se zapravo dešava na Old Trafordu?

Šta je Murinju "sr...e", šta smera Pogba i da li će Junajted izaći jači iz sukoba dva velika ega?

Murinjo i Pogba - priča kojoj nema kraja.

Menadžeru Mančester junajteda Žozeu Murinjo se dobrano drma klupa u crvenom delu Mančestera, a sukob sa najplaćenijim igračem kluba je samo kap u moru nezadovoljstva čelnika kluba.

Međutim, problem su navijači koji su u tom sukobu stali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na stranu "Posebnog" što nije možda ključni, ali nije ni zanemariv faktor u konačnoj odluci kluba. Igrači takođe nisu "nabrijani" da urade sve za svog šefa i jasno se vidi da je Murinjo izgubio svlačionicu, te da nema onaj odnos koji ga je krasio dok je vodio Čelsi u prvom mandatu i naročito u Interu.

Problem je počeo od početka, u maju 2016. Murinjo je stigao na klupu "Crvenih đavola" čije je pristalice "kupio" nešto ranije dok je vodio Real Madrid priznanjem da je uplatio program zvanične klupske televizije Junajteda, te da je gleda svakog petka.

To nije dugo trajalo, jedan izvor koji već decenijama radi u klubu otkrio je da je Murinjo bio vidno nezadovljan svime šta je video u trening centru Kerington. "Ovde je sve sr...e - trening centar, stadion, igrači, hrana, medicinsko osoblje. Sve!", navodno je rekao Portugalac pred svima po dolasku u klub.

Ako se neka bura očekivala od sa njegove strane, onda je obično taj čovek Rui Farija, njegov asistent koji je često pravio probleme u gotovo svim klubovima u kojima je sarađivao sa Murinjom. Ovoga puta, šef je preuzeo stvar u svoje ruke. Konferencije za medije su uvek spektakl kada je on u pitanju, ali, za razliku od ranijih godina, nema pozitivne atmosfere jer Murinjo uvek traži povod za svađu sa novinarima.

Skandalozni poraz od Derbija nije mnogo pomogao da učvrsti svoju poziciju u klubu koju mu vidno podriva i Ed Vudvord, jedan od potpredsednika kluba.

Strpljenja je sve manje, a problem sa Pogbom sve veći.

Kamere su uhvatile trenutak kada je Murinjo imao šta da zameri Francuzu odmah nakon poraza od drugoligaša, a 25-godišnji vezista kao da čini sve da što pre napusti Old Traford. Dodatan motiv je i to što je "Posebni" najavio igračima da Pogba više neće nositi kapitensku traku dok je na terenu.

Saigrači nemaju ništa protiv toga.

Poznate su to metode Mina Rajola - sećamo se kako se Zlatan Ibrahimović rastajao sa maltene svakim klubom u kojem je igrao.

Opcija za Pogbu svakako ima, najčešće se spominje njegov povratak u Juve, ali igrač je u nekoliko navrata isticao da bi voleo da igra na Kamp Nou. Nije precizirao da li u dresu Barse ili u bilo kojem drugom.

Javio se i legedarni fudbaler Liverpula Džejmi Karager koji smatra da Pogba ne bi bio ništa bolji ukoliko bi Murinjo zaista otišao iz kluba što nije daleko od istine, ali pod uslovom da Francuz i dalje zahteva transfer.

"Sapunica" će trajati sve dok Pogba ne napusti klub ili dok se Mino Rajola ne predomisli i ubedi svog klijenta da je najbolje da ostane na Old Trafordu.

Doduše, videli smo i slučaj Điđija Donarume koji je protivno savetima super-agenta odlučio da produži ugovor sa Milanom.

Sve je moguće.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.