Muk u Pioniru, zvezdaši u neverici: Luka Mitrović iznet na nosilima, klecnulo koleno

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muk u Pioniru, zvezdaši u neverici: Luka Mitrović iznet na nosilima, klecnulo koleno

Kapiten crvno-belih je po svemu sudeći doživeo tešku povredu protiv Olimpije

Muk, neverica i očaj zvezdaša u Pioniru... Početkom četvrte četvrtine duela sa Olimpijom, kapiten Luka Mitrović je pao kao pokošen posle duela sa Savom Lešićem iako se čini da fizičkog kontakta između dvojice nije bilo.

Krilni centar crveno-belih je sa bolnom grimasom ostao da leži na parketu držeći se povređeno levo koleno, a tek uz intervenciju medicinskog osoblja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na nosilima napustio Pionir. Situacija uopšte ne izgleda dobro čini se da je Mitrović doživeo težu povredu…

On je već ranije jednom imao povredu desnog kolena kada mu je stradala čašica u meču sa Krkom, ali se vratio na parket posle nekoliko nedelja.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.