Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2021, 17:58

Mržnja na Velodromu: Najbolji igrači Marselja ne mogu da se gledaju, trener menja Pajea da se ne bi potukao sa Tovanom

Naelektrisana atmosfera traje već šest godina

Pukla tikva na Velodromu. Na tom stadionu ne bi bilo mira taman da se osvoji Liga šampiona, a posle javnih kritika trenera Andrea Vilasa Boasa ka prvotimcima usled očajnih izdanja u elitnom kupu, te tri prvenstvena meča bez pobede, usput i poraza u utakmici Superkupa sa Pari Sen Žermonom tenzija je ogromna. Oličena je u (novoj) svađi Dimitrija Pajea i Florijana Tovana.

Najbolji igrači Olimpika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << toliko su zakrvili da njihov sukob ne može da prikrije ni portugalski trener.

Niti se trudi.

Njihov dinamičan odnos neće popraviti ambijent u ekipi. Ne verujem da će zajedno na odmor, ali je Olimpik ispred svih, pa i njih dvojice i želim da pomognu klubu u ostvarenju ciljeva. Nije mi ovo prvi put u karijeri da u svlačionici zatičem igrače koji ne mogu jedan drugog da gledaju“, priznaje Vilas Boas da su odnosi dvojice kreativaca narušeni.

Fizičkog sukoba nije bilo. Zasad. Mada, mediji u Francuskoj podsećaju da najnovije prepirke između (povremenih) reprezentativaca predstavljaju posledice nimalo harmoničnog odnosa. Svađali su se i u prošlosti, pa mirili, ali kako su obojica izraženog ega deluje da su sad dobacili do tačke u kojoj povratka na staro nema.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Primećuje to i Andre Vilas Boas, zato ih razdvaja. Zasad daje prednost Tovanu, starteru na poslednje četiri ligaške utakmice. U istom periodu Paje je počeo samo susret sa Nimom i triput ulazio s klupe. Lokalni mediji uveravaju da šef stručnog štaba ograničava prisustvo bivšeg člana Vest Hema plašeći se da bi tokom meča mogao da plane, eventualno da nasrne na Tovana, mada ni Florijan nije cvećka.

Na kraju krajeva, on je bio taj koji je još 2015. uvredio Pajea tokom duela sa Renom. Tadašnji trener Marselja, Marselo Bijelsa je uveravao kako ništa nije video, kao i da je poželjno da se nekad iskoči iz kolotečine, jer pokazuje da je igračima stalo.

Kasnije se Tovan pravdao da su nesporazumi izglađeni. Očligledno nisu. U tako neprijateljskoj atmosferi Marselj putuje na derbi sa Monakom (subota, 21 čas) u pokušaju da prekine loš niz od samo jedne pobede u poslednjih osam utakmica.

Luda sredina...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.