Mrkela o Kopenhagenu: Imaju DUPLO veći budžet

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela o Kopenhagenu: Imaju DUPLO veći budžet

Sportski direktor Crvene zvezde kartko o potencijalnom rivalu u borbi za Ligu šampiona.

Foto: MN Press Mrkela i Terzić

Ne vole u Crvenoj zvezdi da pričaju unapred, ali žreb kvalifikacija za Ligu Evrope je takav da ime potencijalnog rivala u 3. kolu saznaš pre nego što počne dvomeč druge runde.

Crveno-belima tek predstoje utakmice sa Helsinkijem (u sredu, 20.45, u Beogradu i 31. jula u Finskoj), a sudbina je odredila da pobednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tog duela igra protiv boljeg iz okršaja danskog Kopenhagena i velškog TNS.

Očekuje se da to bude Kopenhagen.

"Sada nam je svima fokus na utakmicama drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, već za dva dana nas očekuje prvi susret sa Helsinkijem. Ne želimo da pričamo unapred, ali znamo da je Kopenhagen kvalitetan protivnik. Oni imaju bogato iskustvo igranja u Evropi, kao i duplo veći budžet od nas. Sada razmišljamo samo o Helsinkiju, a nadam se da ćemo biti u prilici da u direktnom duelu odmerimo snage sa Kopenhagenom", kratko je poručio Zvezdin sportski direktor, Mitar Mrkela.

Kopenhagenovo najjače oružje - TRENER
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.