Možda čudno zvuči, ali utisak je da je Real debelo oštećen na Bernabeu! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možda čudno zvuči, ali utisak je da je Real debelo oštećen na "Bernabeu"! (video)

"Los Blankosi" su doživeli poraz od Real Sosijedada, ali je sve moglo da bude drugačije.

Ekipa iz San Sebastijana slavila je na "Santijago Bernabeu" sa 2:0, golove su postligli u trećem i 83. minutu, strelci su bili Vilijan Žoze iz penala i Ruben Pardo.

Real je bio bolji rival, ali je Madriđanima nedostajalo kreativnosti pri završnom pasu, ali i koncentracije u samoj završnici.

Jedan od najboljih bio je bez sumnje mladi Vinisijus Žunior, koji je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansu od starta.

Brazilac je imao nekoliko dobrih prilika, a posebno je pažnju privukla situacija iz 65. minuta, kada je pao u kaznenom prostoru Sosijedada, nakon duela sa golmanom Rulijem.

Glavni arbitar Montero je odlučio da ne dosudi penal u korist Madriđana, koji su naravno oštro protestovali, ali se sudija nije odlučio ni za VAR.

Na usporenom snimku se vidi da je Vinisijus stigao do lopte pre Rulija, kao i da je bilo kontakta sa argentinskim golmanom, pa je opšti utisak da je Real oštećen.

Uglavom se govorilo u sumnjivim sudijskim odlukama u korist Reala, ovoga puta sudija je doneo odluku u korist rivala aktuelnog prvaka Evrope.

Čitavu situaciju pogledaje OVDE i procenite sami.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šou u Primeri, VAR se ne koristi, Hetafeu poništen čist gol protiv Barselone? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019

Nakon sumnjive situacije na "Bernabeu", Barsa imala "sreće" na "Alfonso Perezu"...Real je doživeo poraz kod kuće od Sosijedada, pobeda gostiju iz San Sebastijana se ne može osporiti, bila je sasvim zaslužena, ali je utisak i da je utakmica mogla da ode u drugom smeru da je glavi arbitar dosudio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.