Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 18:39

Morata pije krv navijačima na slamku: Posle svega Dubravka mu odbranio penal (VIDEO)

Neverovatno šta se dešava španskom napadaču

Alvaro Morata se očigledno zamerio fudbalskom božanstvu, jer ako nije to u pitanju, onda je zaista upitno na osnovu čega je prvi napadač Španije i neko za koga su klubovi tokom karijere platili gotovo 250.000.000 evra!

Španac bukvalno pije krv navijačima na slamku, jer posle svih neiskorišćenih šansi i suludih promašaja protiv Švedske u prvom i Poljske u drugom kolu, sada je uspeo još i da ispusti udarac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa kreča! Tačnije, Martin Dubravka mu je u 12. minutu odbranio jedanaesterac pošto je Jakub Hromada nepropisno srušio Kokea u kaznenom prostoru.

Morata se odmah latio lopte, stavio je na kreč, dobro odmerio celu situaciju, pucao i to uradio jako loše! Nit u ugao, nit u sredinu, već negde između, tako da je Dubravka mogao komotno da mu pročita nameru i odbrani udarac bez previše truda.

Podsetimo, Morata je zbog svojih loših igara i pre svega promašaja osetio gnev španskih navijača zbog čega je izviždan ne samo u mečevima protiv Švedske i Poljske, već i u pripremnom susretu s Portugalijom. Posle remija s Poljskom kritikovao je javnost da samo čeka trenutak kada će da "pljune po igračima iz reprezentacije".

Nešto zaista sa Špancima nije kako treba kada se dođe do izvođenja jedanaesteraca. Ovo je, naime, peti uzastopni kazneni udarac koji Furija nije iskoristila! Pre Morate nesigurni su bili Đerar Moreno protiv Poljske u prošlom kolu, zatim Abel Ruiz protiv Litvanije, te Serhio Ramos dvaput protiv Švajcarske. Neverovatno...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.