Morao bih da ostanem bez ruke i noge da bih ispao iz Top 50 VIDEO

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 10:13

"Morao bih da ostanem bez ruke i noge da bih ispao iz Top 50" VIDEO

Jedan od najboljih snuker igrača svih vremena Roni O'Saliven govorio je o stanju u svetu snukera.

Roni O'Saliven ima izuzetno bogatu karijeru i važi za jednu od ikona snukera.

Na pitanje da li je verovao da će njegova karijera trajati 25 godina, Roni O'Saliven je imao interesantan odgovor.

"Da ste me tada pitali, verovatno bih rekao 'Ne', ali kada pogledamo standard snukera, onda bismo lako rekli 'Da'. Ljudi kao što sam ja ili Mark Vilijams i Džon Higins, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi smo dosta bolji od ovih mlađih igrača koji dolaze. Veliki deo njih izgleda kao da su amateri, izgledaju baš loše. Samo ih pogledam kako igraju i pomislim: 'Morao bih da ostanem bez ruke i noge kako bih ispao iz Top 50'. Zbog toga se mi 'vučemo' već 25 godina, jer je snuker scena izuzetno loša", rekao je Roni O'Saliven.

Roni O'Saliven je trenutno 3. na svetskoj listi, a profesionalac je od 1992. godine. U svojoj karijeri je pet puta bio svetski šampion, a poslednji put 2013. godine, kada je odbranio titulu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Roni O'Saliven kritikovao mlade igrače: Iz top 50 bih ispao samo bez ruke

Izvor: RTS, 10.Avg.2020

Najpoznatiji snuker igrač Roni O'Saliven bio je zadovoljan plasmanom u četvrtfinale Svetskog prvenstva, ali ne i kvalitetom mlađih kolega, pa je odlučio javno da ih kritikuje. . O'Saliven je profesionalac od daleke 1992. godine, a protivnik u četvrtfinalu Svetskog prvenstva...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.