Monpelje išao ka laganoj pobedi, a onda su navijači napravili haos (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monpelje išao ka laganoj pobedi, a onda su navijači napravili haos (video)

Neverovatne scene na "La Mosonu".

Fudbaleri Monpelje ugostili su Nim u osmom kolu Lige 1, a nakon 80ak minuta igre imali su prednost od 3:0.

Poveli su preko Ojongoa u 28. minutu, a potom je viđena i jedna nemila scena, kada je pukla ograda ispred navijača domaće ekipe, više o tome OVDE.

To je dovelo do toga da prvo poluvreme bude produženo za devet minuta, a zbog svega je i početak drugog dela kasnio, u međuvremenu je i Delor sa kreča duplirao prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaćina.

U 78. minutu je Laborde povisio prednost domaće ekipe na 3:0, postalo je jasno da će Monpelje upisati tri boda.

Ipak, sve su upropastili navijači, koji su ovoga puta upali na teren, nastupili su neredi, uletela je i policija, pa je utakmica morala biti prekinuta.

Kako stvari stoje, mogao bi Monpelje zbog svega da ostane i bez tri boda, a najverovatnije će morati da plate i debelu kaznu zbog dešavanja na svom "La Mosonu".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pucanje ograde, neredi navijača, dva prekida i pobeda Monpeljea nakon dva i po sata (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018

Potpuna ludnica na "La Mosonu" u okviru osmog kola Lige 1...Fudbaleri Monpelje slavili su sa 3:0 (2:0) protiv Nima u okviru osmog kola francuskog šampionata, ali će njihova pobeda ostati u senci dva nemila događaja...Poveli su u 28. minutu preko Ojongo domaći fudbaleri, a nakon toga je usledio prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.