Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 10:28

Monako doveo još jednog štopera po modelu 14.000.000+3.000.000

Konkurencija Strahinji Pavloviću

Dobija Strahinja Pavlović oštru konkurenciju za mesto u odbrani Monaka. Otišao je kapiten Kamil Glik u Benevento, međutim, Kneževi su pred angažovanjem Aksela Disasija iz Remsa.

U pitanju je 22-godišnji štoper, po potrebi desni bek, poreklom iz Konga, koji je maltene sve dogovorio oko prelaska na stadion „Luj Drugi“. Prema navodima Ekipa, Monako će Remsu odmah platiti 14.000.000 evra, a dodatna >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 3.000.000 kroz bonuse, dok je uslove sa igračem utanačio još pre dva meseca.

Disasi će postati prvo pojačanje kluba iz Monte Karla u trenerskoj eri Nika Kovača i premijerni potpis novog sportskog direktora Pola Milčela iz Red Bul grupe, kome je poveren zadatak da kupi talentovane fudbalere i od Monaka napravi sredinu nalik Salcburgu i Lajpcigu. I Pavlović (angažovan zimus iz Partizana za 10.000.000 evra i 3.000.00 u vidu bonusa) i Disasi se uklapaju u taj profil.

Što se Disasija tiče, Rems ga je 2016. doveo iz drugoligaša Pariza, prosledio u B tim, sačekao da se razvije, a tek minule sezone ustalio se u prvih 11 i za ekipu srpskog golmana Predraga Rajkovića odigrao 32 utakmice.

I odmah – transfer u Monako.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.