Mladost slavila protiv Partizana, drugi poraz crno-belih u nizu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladost slavila protiv Partizana, drugi poraz crno-belih u nizu

Fudbaleri Mladosti pobedili su danas u Lučanima ekipu Partizana sa 1:0, u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Jedini gol na meču postigao je Lazar Jovanović u 77. minutu.

Partizan je vezao i drugi poraz u domaćem šampionatu i sa 23 osvojena boda trenutno je peti na tabeli, dok je Mladost osma sa 15 bodova.

Prvo poluvreme utakmice u Lučanima nije bilo preterano sadržajno. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Partizan je držao loptu u svojim nogama, ali pravih šansi za gol nije bilo, dok se Mladost dobro, disciplinovano branila.

Ništa se nije menjalo na terenu sve do 65. minuta kada Sadik nije iskoristio dobru priliku.

Kada je očekivao sve jači pritisak Partizana, usledio je kontranapad Mladosti koji je Lazar Jovanović pretvorio u vođstvo svog tima. Leković je centrirao, a Jovanović je iz drugog pokušaja savladao golmana crno-belih.

Partizan u četvrtak očekuje meč protiv Mančester junajteda u Ligi Evropa, dok će u narednom kolu Super lige dočekati subotički Spartak. Mladost narednog vikenda gostuje Mačvi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.