Mladi momci nisu dorasli Marakani, Crvena zvezda je u Ligi šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi momci nisu dorasli Marakani, Crvena zvezda je u Ligi šampiona! (video)

Veliki uspeh srpskog prvaka u neizvesnoj završnici!

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona pošto su u revanš meču Beogradu odigrali 1:1 sa Jang Bojsima.

U prvoj utakmici u Švajcarckoj bilo je 2:2, pa su "crveno-beli" prošli zahvaljujući golu u gostima.

Za raziku od meča u Bernu gde je od samog početka "prštalo" na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što se pogodaka tiče, u prvom delu beogradskog okršaja nismo videli previše uzbuđenja.

Švajcarci su započeli nešto bolje, ali bez konkretne opasnosti po gol Zvezde koja se vremenom oslobodila od pritiska i počela da igra svoju igru.

Svoj šut je oprobao Rodić, dok je opasan po Borjana bio Ebišer koji je tukao iz slobodnog udarca.

Ono što će predstavljalo veliki problem za Vladana Milojevića jeste to što su u prvih pola sata igre žute kartone dobili Gobeljić, Milunović i Degenek, pa su defanzivci Zvezde morali da budu oprezniji.

Krenuli su Švajcarci na sve ili ništa odmah po startu drugog poluvremena, u jednom trenutku je lopta išla praktično po gol liniji Zvezdinog gola, a nakon toga pokušali su i Asale i Lotomba.

Ipak, usledila je kazna u 59. minutu meča, Marin je odlično povukao akciju i proigrao Rodića po levoj strani koji je sjajno namestio pogodak Aleksi Vukanoviću koji je tako praktično rešio pitanje pobednika na ovom dvomeču.

Promenio je Seuane trojicu fudbalera, u igru su ušli Oro i srpski internacionalac Miralem Sulejmani što je razdrmalo ekipu koja je stigla do izjednačenja u 82. minutu na dosta srećan način kada je Ben postigao autogol.

Samo dva minuta kasnije mogao je Ben da se iskupi na pravi način, ali je njegov udarac iskosa sa leve strane odbranio Fon Balmos, pa promene rezultata nije bilo i pored opasnog udarca Nsamea u finišu meča.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.