Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2020, 11:25

Mladi fudbaleri Altin Asira bez milosti za ostale

Lider turkmenistanskog prvenstva trenutno bez poraza

Dok čekamo vikend i uživanje uz Bundesligu, moraćemo da se zadovoljimo nekim manje kvalitetnim fudbalskim takmičenjima. Danas se na čitavom svetu igra svega pet fudbalskih utakmica, a od toga tri u Turkmenistanu gde se igra liga mlađih kategorija.

Prvoplasirana ekipa ove lige je Altin Asir, koja u sedam odigranih kola nije ispustila nijedan jedini bod. Danas će pred sobom imati ekipu Merva, koja se bar za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije toliko proslavila i sa deset osvojenih bodova nalazi se u donjem delu tabele (13.00).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dva tima su već igrala jedan protiv drugog još u prvom kolu tamošnjeg šampionata, a pobedu je odneo Altin Asir, koji je slavio rezultatom 3:1. Zanimljivo, jedino je Merv zajedno sa Kepetdagom iz Ašhabada uspeo da zatrese mrežu večerašnjeg gosta. Pitanje je, ipak, da li će večeras biti bar blizu da mu otkine bod.

Mali derbi gornjeg dela tabele igraće Nebitči i Ahal (13.00), koji bi pobedom mogli da izbiju i na drugo mesto na tabeli u slučaju da Kepetdag iz Ašhabada doživi neuspeh.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaći tim se trenutno nalazi u seriji od tri utakmice bez pobede, dok je Ahal nakon ubedljivog poraza od Altin Asira uzvratio trijumfom protiv Energetika od 3:0. U prvom kolu, rezultat na meču između ova dva tima bio je nerešen (1:1).

Tu je i okršaj između fenjeraša, pošto će Ašhabad protiv Sagadama pokušati da dođe do prve pobede u novoj sezoni (13.00). Oba tima su u užasnoj seriji rezultata i prosto se ne zna ko je u gorem ritmu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zapravo, jedinu pobedu u novoj sezoni Sagadam je upisao protiv Ašhabada u prvom kolu (2:1), nakon toga bodove je uspeo da iščupa samo protiv Ahala (1:1). Sa druge strane, jedini bod, Ašhabad je uspeo da iščupa u duelu sa Nebitčijem.

TURKMENISTAN M21 – 8. KOLO

Utorak

13.00: (2,15) Ašhabad M21 (3,35) Sagadam M21 (3,15)

13.00: (1,90) Nebitči M21 (3,50) Ahal M21 (3,70)

13.30: (7,50) Merv M21 (4,80) Altin Asir M21 (1,35)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.