Mladi fudbaler Vojvodine Ivanović na pozajmici u Sampdoriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2022, 12:00

Mladi fudbaler Vojvodine Ivanović na pozajmici u Sampdoriji

Mladi napadač Vojvodine Mihailo Ivanović (17) do kraja sezone igraće u ekipi Sampdorije iz Đenove, saopšteno je na sajtu novosadskog fudbalskog kluba.

Kako se navodi, Ivanović je završio sve potrebne formalnosti, a nakon isteka pozajmice, postoji mogućnost da Sampdorija otkupi njegov ugovor.

Finansijski detalji se ne navode, ali italijanski mediji prenose da će Vojvodina za pozajmicu dobiti 200.000 evra, dok će Sampdorija sledećeg leta za otkup moati da plati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još 800.000.

Ivanović je prošle sezone pružao odlične igre u Omladinskoj ligi Srbije, zbog čega je na meču poslednjeg kola protiv TSC-a dobio priliku da debituje u Superligi, a ovog leta je prošao i kompletne pripreme sa prvim timom.

On će ove sezone nastupati u italijanskoj omladinskoj ligi Primaveri, gde će imati priliku da se dalje razvija i napreduje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mladi napadač Vojvodine Mihailo Ivanović na pozajmici u Sampdoriji

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2022

Mladi napadač Vojvodine Mihailo Ivanović (17) do kraja sezone će biti na pozajmici u ekipi Sampdorije iz Đenove.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.