Mitrović zadirkivao navijača koji se kladio na prolaz Fulama

Izvor: B92, 07.Jan.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović zadirkivao navijača koji se kladio na prolaz Fulama

Napadaču Fulama Aleksandru Mitroviću očigledno nije preteško pao neiskorišćen penal u meču 3. kola FA kupa sa Oldamom.

Reprezentativac Srbije nije realizovao najstrožu kaznu u 84. minutu pri rezultatu 1:1, da bi samo četiri minuta kasnije Leng postigao gol za Oldam i prolaz dalje.

Izvesni navijač Džejmi Blit je na svom tiketu imao sve pogotke, jedino je promašio na Fulamu, pa je našao za shodno da se preko društvenih mreža požali zbog promašaja Mitrovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Hvala ti Mitroviću. Samo 855 funti zbog tvog promašenog penala", napisao je Blit.

Ono što verovatno nije očekivao je Mitrovićev odgovor.

"Nema problema druže", napisao mu je srpski fudbaler, da bi mu se kladioničar kasnije požalio da je "izgubio 855 funti".

Mitrović je u odgovoru bio još sarkastičniji.

"Da, jasno mi je".

Kako god bilo, nije baš uobičajeno da igrači ulaze u polemiku sa navijačima, ali u eri društvenih mreža i ovakva interakcija je moguća. Otuda pazite kad prozivate igrače, jer možete dobiti neočekivan odgovor.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.