Mitrović se putem advokata obratio Parkeru: Nepravda koja je šokirala svet

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 18:35

Mitrović se putem advokata obratio Parkeru: Nepravda koja je šokirala svet

Crnogorski trener Zvezdan Mitrović se putem advokata obratio Toniju Parkeru.

Mitrović je dobio otkaz u francuskom ASVEL-u, klubu kojeg je predsednik proslavljeni plejmejker.

Parker je naveo da je Mitrović prekršio određene klauzule iz ugovora i da nije ispoštovao dogovore sa klubom, te da je zato otpušten.

Povodom toga, doskorašnji selektor Crne Gore se putem advokata obratio saopštenjem.

U saopštenju se navodi da se Zvezdan trenutno neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oglašavati o starima koje su se dešavale u klubu, te da se zahvaljuje navijačima ASVEL-a, kao i svima u klubu koji su ga svakodnevno podržavali.

Proces je trenutno u nadležnsti advokata, ali Mitrović ističe da neće čekati doveka.



"Sada nije ni mesto ni vreme za usmene svađe, čak ni za komentarisanje predsednikovih reči koje su nas samo dodatno ubedile. Ali to vreme će doći, ako se ne dogovorimo sa advokatima ASVEL-a časno oko ove neopravdive situacije koja je šokirala košarkaški svet",
navodi se u saopštenju i dodaje:



"Otpustiti Zvezdana Mitrovića nakon svega što je doneo ovoj organizaciji za 18 meseci, zato što mu je sudija dodelio tehničku grešku, to jekao da je Žan-Pol Rapeno otpustio Žerara Depardjua sa snimanja filma 'Sirano de Beržerak' jer je preglasno pričao tokom ode o nosu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.