Mitrović o Crnoj Gori, a onda i o smenjenom Jokanoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović o Crnoj Gori, a onda i o smenjenom Jokanoviću

Utakmica sa Crnom Gorom na stadionu "Rajko Mitić", a duel sa Litvancima u Humskoj.

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u subotu (15.00) i utorak (20.45) utakmice Lige nacija sa Crnom Gorom i Litvanijom, a u Sportskom centru u Staroj Pazovi, poslednje pripreme su u toku. Pred novinare danas su stali Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić, fudbaleri Fulama i Ajaksa.

Prvo je pričao Mitrović, a uvodna tema je bio predstojeći meč.

- Najbitnije da tim igra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro, a golovi će doći. Idemo na pobedu, pošto igramo na domacem terenu. Ekipa igra dobro, a tu je i kvalitet pojedinaca. Ima dosta kvalitetnih igrača uz mene i Tadića koji smo obeležili kvalifikacije. Oni mogu da reše utakmicu, da daju golove i asistiraju - rekao je Mitrović uz komentar podatka da za Crnu Goru neće igrati Stevan Jovetić.

- To je veliki hendikep za njih. Može i da postigne gol i asistira. Bio je rovit za prošlu utakmicu ali nisam znao da neće da igra. To je prilika za druge igrače da se dokažu.

Neizostavno pitanje bilo je vezano za Slavišu Jokanovića, koji je dobio otkaz u Fulamu.

- Teško je objasniti. Loša vest za mene. Imao je veliki uticaj na mene i moju karijeru, čovek koji je mnogo uradio. Čuli smo se juče, više je on mene tešio nego ja njega. Svi ga poštuju i cene, ali to je fudbal, takav je posao, današnje tržište... Neke stvari se ne praštaju. Nadam se da će jako brzo naći posao, a nekoliko klubova se pominje - zaključio je Mitrović.

Uoči mečeva 5. kola, Srbija ima osam bodova, Crna Gora sedam, a Rumunija šest bodova. Litvanci su na nuli.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.