Mitrović: Lepa pobeda, čast je biti uz legende

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2019, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Lepa pobeda, čast je biti uz legende

Dvostruki strelac u pobedi protiv Luksemburga 3:1 Aleksandar Mitrović izjavio je da je zadovoljan trijumfom i dodao da mu je čast što je na večnoj listi "preskočio" legendarne Boru Kostića i Predraga Mijatovića.

Mitrović sada ima 29 golova, devet manje od Stjepana Bobeka.

"Teška utakmica, pre svega mentalno posle Portugalije, ali dali smo golove na vreme. Dobio sam dve lepe asistencije da pogodim mrežu, možda sam mogao još koji, ali najbitnije je da se reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vratila na pobednički put. Lepa pobeda, zadovoljan sam, rekao je Mitrović novinarima u Luksemburgu.

On je dodao da mu je čast što se njegovo ime nalazi na listi sa legendama.

"Čast mi je što sam u tom društvu, sigurno je da sam srećan, ali ekipa je najbitnija. Ne opterećujem se time. To su sve velika imena na listi, ne bih sebe da poredim sa njima. Na meni je da nastavim da radim", poručio je Mitrović.

Srbija je večeras pobedila Luksemburg u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo rezultatom 3:1.

Mitrovićeva podrška košarkašima: Desi se takva utakmica

Mitrović je poslao poruku podrške košarkašima nakon eliminacije u četvrtfinalu Mundobasketa od Argentine.

"Oni su naš ponos i ne može jedan neuspeh da sruši sve ono što su dali. Imali su sad peh, desi se takva utakmica, jednostavno, Argentinci su sve pogađali. I mi smo gledali, nervirali se, ali vratiće se", istakao je Mitrović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mitrović: Lepa pobeda, čast je biti uz legende

Izvor: RTS, 11.Sep.2019

Dvostruki strelac u pobedi protiv Luksemburga 3:1 Aleksandar Mitrović izjavio je da je zadovoljan trijumfom i dodao da mu je čast što je na večnoj listi "preskočio" legendarne Boru Kostića i Predraga Mijatovića. Mitrović sada ima 29 golova, devet manje od Stjepana Bobeka. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.