Mitrov povratak, gol i pobeda Fulama, Premijer liga je na vidiku!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrov povratak, gol i pobeda Fulama, Premijer liga je na vidiku!

Nije daleko Fulam od povratka u Premijer ligu.

Aleksandar Mitrović se vratio na teren nakon što je propustio tri utakmice svog tima. Januar je bio mesec za zaborav za njega, imajući u vidu da je bio povređen i da i kada je igrao, nije postigao niti jedan gol.

Februar mu je doneo dobro, odmah se našao danas na terenu protiv Hadersfilda i postigao je gol u pobedi svog tima od 3:2.

Fulam je posle pola sata igre poveo sa 3:0, svi su mislili da će biti lagana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobeda, ali se nije desilo tako. Rid, Karni i Mitrović su postigli golove, a onda su gosti stigli do dva gola do kraja prvog poluvremena i dodatno zakomplikovali situaciju. Rouv i Muni su bili strelci, pa su domaći strahovali do samog kraja.

Ipak, pobeda se piše, nakon poraza Lidsa oni su na samo tri boda od druge pozicije koja vodi u Premijer ligu.

Fulam je jako blizu, a Mitar ulazi u formu što je jako bitno...

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liga 1 - Nemilosrdni PSŽ brojao do pet protiv devetorice (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020

Monpelje demoliran na "Parku prinčeva"...U okviru 22. kola francuskog šampionata, PSŽ je ugostio Monpelje, domaćin je slavio sa ubedljivih 5:0 (3:0)...Igrao se osmi minut kada su stigli do prednosti, Sarabija je pokupio jednu "ničiju loptu" na oko 20 metara od gola rivala, odmah je raspalio po njoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.