Izvor: MozzartSport.com, 12.Okt.2021, 23:18

Mista i Atletiko bi da pobegnu sa dna, a Edmonton se nada plej-ofu

Kanada 1: Tim iz Otave i Edisi teško će da ostvare ambicije ove sezone

Još je rano da se svode računi u borbi za plej-of Premijer lige Kanade, ali posle noćašnjeg dvoboja Edmontona i Atletika iz Otave mogli bismo da dobijemo nagoveštaj ko će da bude najlošiji (03.00). U prvenstvu ove severnoameričke države nema ispadanja, ali niko ne voli da drži fenjer, pa će tako klub u vlasništvu madridskog Atletika pokušati da u preostalih pet utakmica ligaškog dela takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << preskoči upravo predstojećeg rivala, koji mu beži pet bodova.

03.00: (2,60) Edmonton (3,05) Atletiko Otava (2,70)

Oba tima u sudar ulaze posle remija 1:1 u gostima. Ekipa kojom rukovodi Mista, nekadašnji ofanzivac aktuelnog prvaka Španije, u petak je osvojila bod protiv Jork Junajteda, a sastav trenera Alana Koha je u subotu igrao nerešeno sa Kavalrijem.

Edmonton i Atletiko Otava do sada su se sastali samo tri puta, pri čemu su sve tri utakmice sadržale dramatičnu završnicu. Dva od ta tri susreta odigrana su ranije ove sezone. Posle prošlogodošnjeg remija 2:2 u Otavi, Atletiko je uspeo da pobedi u Alberti i to na otvaranju trenutne kampanje Premijer lige krajem juna sa 1:0. Ponovo su se sreli sredinom jula, i tada se činilo da će tim popularni Otleti da odnesu pobedu posle dugog vođstva koje je obezbedio Zak Verhovena, ali je Kajl Porter ukrao bod za Edise u 86. minutu.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

Trenutna forma je na strani Edmontona. Domaćin je neporažen na tri protekla susreta, dok je Atletiko ostvario samo jednu pobedu na 12 proteklih ligaških mečeva. Otuda i ne čudi što je na poslednjem mestu na tabeli sa 18 bodova iz 23 odigrana duela. Edmonton je pet koraka daleko, i još gaji nadi da može da se dokopa ulaznice za doigravanje. Željeno četvrto mesto mu je devet koraka udaljeno, ali u opticaju je još 15 bodova, te šansa postoji.

Prvi preduslov je da noćas pobedi tim iz Otave, u kojem je rezervni čuvar mreže mladi srpski internacionalac Teodor Obadal, a standardni defanzivac Milovan Kapor, fudbaler srpskog porekla.

KANADA 1 - 24. KOLO

Sreda

03.00: (2,60) Edmonton (3,05) Atletiko Otava (2,70)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.