Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2021, 10:32

Miroslav Raduljica nastavlja karijeru u Južnoj Koreji

Potpisao je ugovor sa Gojang Orionom

Miroslav Raduljica menja klub, ali ostaje u Aziji. Posle Kine, vreme je za Koreju. Prema informacijama Mozzart Sporta, srpski reprezentativac nastaviće karijeru u Južnoj Koreji u ekipi Gojang Oriona.

Raduljica je od 2017. godine u Kini gde je prvo igrao za Đengsu Dragonse, a kasnije i za Žejang Lajonse.

U bogatoj karijeri nosio je dres FMP-a, Borca, Efes Pilsena, Albe, Partizana, Azovmaša, Milvokija, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Šandonga, Minesote, Panatinaikosa, Olimpije iz Milana.

Sa reprezentacijom Srbije Raduljica poseduje srebro sa Olimpijskih igara, Svetskog prvenstva, Evropskog prvenstva, kao i sa Univerzijade.

Igrao je u karijeri i u NBA ligi i u Evroligi i u najjačim evropskim ligama, kao i Kini, a sada je vreme za egzotičnu destinaciju u vidu Koreje.

Gojang Orion je osnovan 1995. godine i dva puta je bio šampion Koreje. Poslednji put u sezoni 2015/2016.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI KLUB: Raduljica nastavlja karijeru u Južnoj Koreji!

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2021

Srpski centar potpisao je novi ugovor.. The post NOVI KLUB: Raduljica nastavlja karijeru u Južnoj Koreji! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.